Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se zalehlym uchem

Od: cvrky odpovědí: 4 změna:
Dobrý Den, chtěl bych se zeptat co mám dělat, dneska jsem omymel usnul ze sluchátky (s velkými sluchátky přes uši ne jenom špunty) A mám zalehlé pravé ucho, potřeboval bych poradit jak to mám vyřešit, snad nebudu mít žádnej problém ze sluchem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pro začátek se nadechněte, zacpěte nos a zkuste jím vzduch vyfouknout (i opakovaně), nebo si kupte žvýkačku a intenzivně žvýkejte. Pokud zalehnutí během 1-2 dnů neodezní, navštivte ORL.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, odhaduji, že Vám sluchátkový špunt zatlačil ušní maz až k bubínku a proto na ucho špatně slyšíte, resp. je zalehlé. Takže, pokud Vám nepomůže výplach ucha doma, tak si skočte na ORL a tam to vyřeší (také výplachem, který nebolí, ale je jen trochu nepříjemný). Zdravím!

figurek*
hodnocení

2x

počkej pár hodin, pak ti najednou v uchu lupne a všechno bude ok.

72mona3*
hodnocení

0x

Jaký mají sluchátka vliv na zalehnutí ucha?*nevi*

Každému čas od času zalehne ucho, buď to samo odezní (při zívání, rychlé změně tlaku - ze sehnutí se prudce narovnat), nebo ne, to pak nastoupí odborník. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]