Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat pracuji v Nemecku jezdim na montáze pres tyden a vikend jsem doma.Mam nemeckou pojistovnu AOK.Vzdy me tady v cechach osetrili, nyni ne. nevim proc. Vim ze pendleri maji jeste jednu karticku.ale ja jako nedojizdici mam jen AOK.neumite poradit?
Ošetřit tě MUSÍ. Jak si to pak pojišťovny vyřeší mezi sebou, je jejich věc. Já absolvoval na AOK kartu v posledních třech letech 4 ošetření v ČR a pokaždý jsem jim jen podepsal papír, že potvrzuju provedení toho a toho zákroku (2x šití, 2x sádra). Prý si to pak vyřeší s AOK.
Pane Kájo,
zkuste se obrátit na svou zdravotní pojišťovnu, podle mne byste i Vy měl být považován za pendlera, protože dál bydlíte v ČR a minimálně jednou týdně se sem vracíte.
Přiládám odkaz na článek z webu České průmyslové zdravotní pojišťovny > postup u Vaší zdravotní pojišťovny bude stejný nebo hodně podobný.
Další informace k zdravotnímu pojiš/... najdete na webu Euroskop.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.