Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Německe pojisteni

Od: kaja40 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chci se zeptat pracuji v Nemecku jezdim na montáze pres tyden a vikend jsem doma.Mam nemeckou pojistovnu AOK.Vzdy me tady v cechach osetrili, nyni ne. nevim proc. Vim ze pendleri maji jeste jednu karticku.ale ja jako nedojizdici mam jen AOK.neumite poradit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dramalama
hodnocení

0x

Ošetřit tě MUSÍ. Jak si to pak pojišťovny vyřeší mezi sebou, je jejich věc. Já absolvoval na AOK kartu v posledních třech letech 4 ošetření v ČR a pokaždý jsem jim jen podepsal papír, že potvrzuju provedení toho a toho zákroku (2x šití, 2x sádra). Prý si to pak vyřeší s AOK.

kaja40
hodnocení

no me práve vcera odmitli osetrit udelat sono ze pry nemaji smlouvu s AOK.Anebo ze jsi to vysetreni mam zaplatit sam. to se mi nikdy nestalo ani v nemocnici vsude me osetrili tohle byla poliklinika.

hodnocení

0x

Mohou chtít zaplatit hotově a pak si to vy musíte nechat proplatit u AOK. Zejména soukromá zařízení to takto dělají, pokud nejde o ohrožení života.

iz*
hodnocení

0x

Pane Kájo,

zkuste se obrátit na svou zdravotní pojišťovnu, podle mne byste i Vy měl být považován za pendlera, protože dál bydlíte v ČR a minimálně jednou týdně se sem vracíte.

Přiládám odkaz na článek z webu České průmyslové zdravotní pojišťovny > postup u Vaší zdravotní pojišťovny bude stejný nebo hodně podobný.

Další informace k zdravotnímu pojiš/... najdete na webu Euroskop.cz

kaja40
hodnocení

dekuji mam VZP pojistovnu byl jsem tam.pry musim vypsat formular E106 a melo by to byt v poradku oni to tam poslou do nemecka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]