Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Je mi 17 a před nedávnem jsem si našel opravdu vážnou známost. Čas běžel a já si po pár "víte co myslím" uvědomil že tohle prostě není ani trochu pro mě.
Prostě jsem si ty samé věci porovnával jaké by to asi bylo s holkou a začlo mi prostě docházet že jsem prostě na holky a nevím kdo domě nebo já jak jsem vůbec někdy dospěl k tomu že jsem na kluky, fakt jsem debil když jsem ještě sbalil kluka a teď mu takhle ublížím.
Je hrozně citlivej, furt říká jak jednou pojedem tam a tam, jak spolu budem žít apod. Ani nevíte jak mi tohle trhá srdce. Nevím jak mu to prostě říct, jsem z toho uplně v koncích a nevím jak mu to říct. Už za ním hlavně nechci jezdit, do očí mu to říct nedokážu.
Ani kvůli tomu zas nespím. Prosím poraďte
Zdravím. Buďte upřímný a pokud mu nechcete vše říci z očí do očí, tak mu to napište. Že jste poznal, že se Vám líbí slečny a že za ním už nepřijedete. Neprotahujte to, jinak nebudete mít klid a zbytečně budete tomu dotyčnému dávat naději. Není to tak dávno, co jste zde tvrdil, že máte jistotu, že jste gay. No a vidíte jak jste se unáhlil...Ublížíte mu daleko více, pokud mu neřeknete pravdu a necháte ho, aby s Vámi počítal a dělal si společné plány do budoucna.
viděl jsi film Zkrocená hora? To co se chystáš udělat, bude zásah přímo na komoru. Radu pro tebe nemám, protože sám nevím, jak bych si ve tvé situaci poradil. Rozejít se s někým tak, aby to bylo bez breku a bez křiku, to jsem taky neuměl.
a hele. Další znalec.
Pro ty co to nevědí. Orientace nikdy není úplně vyhraněná. Každý homo je vždycky i trochu hetero a každý hetero je vždycky i trochu homo. Každý. Někteří to mají rozdělené půl napůl, viz jistý Freddie Mercury. Rozdíl je pouze v míře vyhraněnosti a v prostředí, ve kterém žije. Známá věc, změňte prostředí a změní se i chování.
No a pak jsou i takoví, kteří těm s orientací homo nadávají do buzen, protože zápolí sami se sebou. Viz ten pode mnou.
Jaký zásah na komoru prosím Tebe? Buzny musí začít respektovat že není každý úchylný. A tamten udělal z normálního kluka buznu, za to by se mělo zavírat, no tak jaké ohledy a starosti jestli to bude bez breku a křiku anebo s křikem a brekem. To víš že jo. Bude to ještě taky s citovým a ještě kdovíjakým vydíráním, tak na to ať se náš tazatel připravuje. No nic, vrací se mezi normální chlapy a tak něco musí vydržet. Každý špás cosi stojí, však jsem už psal že cesta zpátky není snadná. Pamatujte na to než si něco začnete s bukvou.
Tak o tom by šlo diskutovat jestli je anebo není orientace NIKDY úplně vyhraněná. Já jsem asi vyjímka. Mně by se to hnusilo prcat chlapa a věř nebo nevěř, NIKDY jsem takové choutky neměl. Ale o mne vůbec nejde. Jde o ten nespočet bisexuálů, kteří jistě mezi kluky jsou. Mezi nimi právě loví buzeranti a to je velmi společensky škodlivé. Trvám na tom že by to mělo být trestné alespoň u dětí a mladistvých.
Diskutovat o Freddiem Mercurym nemá smysl. Má to o co celý život usiloval, sešel na to s čím zacházel. A buzna není nadávka, je jen zlidovělý výraz pro pojmenování té úchylky. Existují vulgární výrazy pro tyto uchyly ale jsou sprosté a tak je tady coby slušný člověk nemíním psát ale výraz "buzerant" sprostým výrazivem není i když se to bukvicím moc nelíbí.
@cyklopoutnik - tamten udělal z normálního kluka buznu
Fakt? A to jako, prosím, jak? A slečna by z něj zase udělala normálního kluka?
Bude to ještě taky s citovým a ještě kdovíjakým vydíráním, tak na to ať se náš tazatel připravuje.
No - jako (skoro) každý rozchod - a to má tazatel kliku, že nemůže být vydírán těhotenstvím
Jasně že jo Jedubabičko. Slečna by z něho udělala normálního kluka i kdyby byl původně trošičku BI. Založil by s ní rodinu a bylo by všechno OK. Buzna ale z kluka, pokud je jen trochu bisex udělá jedině buzeranta. Jak? Jednoduše. Kluk se stane na sexu závislý ale k dispozici má jen chlapa, pro děvčata je odepsaný, rozumná si s buzerantem nezačne. Tak má sex ale k dispozici už jedině chlapa a to buzeranta. Tak se stává pomalu ale jistě z normálního kluka buk, původně možná lehce bisex za krátký čas nefalšovaná, jasná buzna.
Naštěstí od buzeranta nemůže být vydírán těhotenstvím a to je na tom jediná výhoda.
Poděkuj 4% komunitě a dalším, kteří do omrzení opakují, že patřit mezi 4% je normální. Jinak kámošovi přiznej barvu, že jseš na holky - prostě tvůj coming out cs.wikipedia.org/... Zajisté to pochopí - kdyby to bylo v obráceném gardu, tak to stávající hetero-partner též pochopí.
Zapletl jsi se s uchylákem, cesta zpátky je obtížná. On Tě nebude chtít jen tak pustit, bude tě soustavně stalkovat a otravovat, s tím počítej, buzny to tak dělají.
Že s ním musíš přerušit veškeré kontakty je Ti snad jasné. Asi se budeš muset odstěhovat někam kam by za Tebou nemohl a pořádně zamést za sebou stopy. Žádné vysvětlující maily ani žádné SMS. Nanejvýš mu vzkaž po někom komu věříš že nejsi buzna, buznu z Tebe dělal on. Svou SIM katru zablokuj, mailovou adresu pořiď novou a pokud jsou s tím problémy, tak alespoň neodepisuj.
Odstěhuj se někam daleko a tam začni znovu. Stejně máš v místě svého bydliště pošramocenu pověst, cesta zpátky není lehká, pro děvčata jsi teplouš a rozumná dívka si nezačne s teploušem, takže musíš hledat jinde, kde Tě ještě neznají.
Vítej mezi normální lidi, přeji mnoho úspěchů. A tamtoho co jsi měl, tak to nebyl žádný kamarád ani Tvůj kluk, byl to jenom buzna partner. Neboj, on si najde jiného. Promiskuita mezi nimi je obrovská.
A sakra. Nevšim jsem si. Tak to bude ještě těžší. Stěhování vzhledem k věku asi nepůjde a to je teda komplikace. Mělo by to být trestné, takhle kazit mladistvé a taky to do 18 let trestné bylo. Já teda nevím. Kdybych byl jeho tatou, šel bych mu dát přes hubu ať si najde jiného buznu. Za tohle by se mělo zavírat.
Homopropagace a svádění dětí a mladistvých by mělo být trestné právě kvůli těm bisexuálům. Buznám není pomoci, ty už budou homosexuální vždycky ale právě ti bisexuálové ještě mají naději. Jenže když je homosexualita prezentována coby normálně, no tak si ten hnus chtějí zkusit. Bisexuál by mohl být normální, kdyby ho nějaký teplouš nesvedl ale takhle z něho teplouš udělá buznu a cesta zpátky je velice obtížná. Freddie Mercury je případem sám pro sebe, však tak dopad jak dopad. Freddie budiž varováním alespoň těm kteří varování být chtějí.
Budeš muset být "hrubý" a sdělit mu, že jsi na holky (zalhat v nouzi, že si to zkusil s holkou a poznal si už svou pravou orientaci) ať se nezlobí, že si svou orientaci teprve hledal a že by to stejně v budoucnu mezi vámi nefungovalo a také že už nespíš dva týdny a trápíš se kvůli tomu, co mu máš říct. Můžeš mu i sdělit, že si určitě najde jiného, lepšího přítele než si ty, stejně zaměřeného "na kluky".
Zdravím
Je to těžké když člověk toho druhého zraní bolí to i jeho, ale jisté věci spolu můžete podniknout i bez toho že byste byli milenci, co takle pokud by chtěl, zůstat třeba kamarády, cestovat sportovat apod., můžete i tak, vy si najdete třeba děvče, ale i tak kamarády zůstat můžete pokud by to tak bylo pro vás oba lepší...
To jsem i chtěl, protože lidi jako on se jen tak nenajdou, hodnějšího a milejšího člověka neznám a rozhodně bych bral kamarádství
Otázka je, zda by kamarádství chtěl i ten druhý - slečny po rozchodu taky většinou netouží být kamarádkami a tohle je to samé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.