Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tuzemská cestovní kancelář

Od: martoas64 odpovědí: 3 změna:

Kdo poradi která cestovka nabízí letos i v létě hlavně poznávací zájezdy do Českého Švýcarska s ubytováním i polopenzí za rozumnou cenu za asi týden pro dvě dospělé osoby i s dopravou,snad je i pobočka v Plzni.Rádi bychom viděli ta nejlepší a nejzajímavější místa tohoto kraje.

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Já bych peníze za cestovku nevyhazovala. Sehnala bych si ubytování v Hřensku, na Mezní Louce, v Krásné Lípě nebo Jetřichovicích a všechno prochodila s mapou. Jednotlivé cíle bych vybírala až na místě podle počasí, nálady a únavy. (Byla jsem tam před asi 10 lety, někde ještě budu mít materály v češtině a němčině.)

hodnocení

1x

Jen informace - detaily si ověřte u CK.

enthusia.cz/...

redok.cz/...

ceska-republika.vasezajez/...

zajezd
hodnocení

0x

Nechce se mi hledat přesný zájezd z vašeho bydliště,tak popátrejte sama. Zadejte do vyhledavače - zájezd autobusem České Švýcarsko. Vyjede vám to spoustu odkazu, pečlivě čtěte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]