Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Človek ktery si mysli že je stredem pozornost

Od: begi25® odpovědí: 10 změna:

Dobry den,mam kamarada ktery kdysi tisknul noviny.Ma vzdelani neni hloupy Ma 63 let ,a pracuje z domova pro ted vesničky ktere maji zajem o nejake stranky o vesnici.Chtel bych znat jeho giagnozu,vim že to musi udelat doktor ale presto,jak se takovim lidem řika.Mysli si o sobe že vše zna,vymyšli si veci ktere neudelal,chce byt stredem pozornosti a nenecha vas domluvit.Ma melkou radost když ho nekdo pochvali a bude otom mluvit i roky jaky je dobry a co udelal.Hrozne zapomina.Pred tydnem zas neco vykladal že to udelal sam.Zhodou pkolnosti sem mluvil z jeho manželkou ,a ona my řekla co udelala ale ve skutečnosti to vzal na seme jeji manžel a strašne se chvalil že to udelal od.Jho manželka otom nemnela ani paru.Když mu řeknu že je uplne mimo,jeho odpovedje,no a co omlouvam se.Jaka je asi jeho diagnoza.Nestidi se vubec zanic.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nemusí mít žádnou diagnozu. Může to být prostě jen ukecaný, vychloubačný a namyšlený egocentrista.

Stemp *palec* a body.
Přesně tak,jak píšete.
Dnes by všichni chtěli na všechno diagnózy !
72mona3*
...ukecaný, vychloubačný a namyšlený egocentrista...I to je diagnóza *smich*

72mona3*
hodnocení

0x

Co syndrom barona Prášila? M.

figurek*
hodnocení

0x

histrion. Člověk, který k životu potřebuje publikum a žije tak, jako by hrál divadlo.

mrkni se na WIKI co je histrionská porucha osobnosti.

host
hodnocení

0x

Ten pán je dobroděj, který rád pracuje pro jiné, když to umí, a také je rád pochválen. Proč by ne?

hodnocení

Ten človek pracuje proto aby se uživil a ne proto aby byl pochvaleny.

elane
hodnocení

0x

A myslíte, že zapomíná "schválně" a nebo prostě "jenom" zapomíná? V určitém věku lidé holt začínají dost zapomínat. Někdo dřív a někdo později... Týká se to hlavně krátkodobé paměti. Je to blbý, ale je to tak. S tím Vy nic nenaděláte. Těm lidem to také dost vadí, nemyslete si. A tím machrováním to často jenom maskují.

A proč mu vlastně MUSÍTE něco vyvracet? Jste jeho šéf nebo poručník? Nějak Vám to zasahuje do života? Nechte ho žít.

Tou diagnózou nemyslíte náhodou Alzheimera? *ee*

Mimochodem, taky mám radost, když mě někdo pochválí.*ua*

hodnocení

Rad bych vam vysvetlil mnohem vic,ale vidim že se do toho už neminim vracet.To nejduležitejši je že jezavysli na alkoholu.Ted rušim svoji zadost o odpoved.Dekuji vem za moji otazku.Dekuji hlavne za normalni vysvetleni.Pochopil sem.

iz*
hodnocení

0x

Já se Vás asi dotknu, ale já vidím možné diagnózy minimálně dvě a ani jedna se netýká toho pomlouvaného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]