Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest v puse

Od: ondrej* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na začátku týdne mě bolelo za krkem byl sem nachlazený cca 3 dny. 4. den to odeznělo v pátek se mi udělaly afty v puse a dnes to je sobota mě trošku bolel zub. Zub přestal a bylo fajn. Večer mě při polikání trošku pobolívá pusa. Ale ze vnitř. Nahmatal sem si tam afty a bolí mě spodní levá strana čelisti obzvláště při polikání a jen spodní straně u krku jen kousiček pod čelistí. Myslím si ale ,že to budou afty. Nic jiného mě v puse nebolí. Předem Děkuji za Vaši odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dříve jsem hodně mívala afty a vyzkoušela vše, co se doporučuje. Jediná věc, která mi nakonec pomáhala, byl Mundisal gel na afty, který zakoupíte v lékárně. Použiít vždy před jídlem, aft znecitliví a urychluje hojení. Takže se v klidu najíte, bez bolesti.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím, že můžete být v klidu - když jste byl nachlazený, tak to bude ještě následek a bolest se nyní přesouvá a stěhuje po celé "hubě", tak člověk ani neví, kde ho vlastně bolí. Odezní to a bude zase lépe. Zdravím!

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Ještě doplním, doporučuje se vyplachovat ústa odvarem z bylin - Heřmánku nebo Šalvěje lékařské (lze vylouhovat i sáčky čaje s těmito bylinkami) a doplnit vitamíny řady B (čerstvé kvasnice) a C (syrové kysané zelí). Ida

ondrej*
hodnocení

Dobrý den,
V neděli sem psal skrz bolení v puse. No celou neděli byl klid. Ale teď mě opět začal bolet zub a když sem v klidu nebo ležím tak bolest odezní tak nevím. Ale taky mě napadlo jestli to nebude nafoukané třeba do teho zubů nebo nevím. Hrozně se bojím zubaře. S pozdravem Ondřej Dosoudil

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]