Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradí mi někdo kvalitní seznamku?

Od: weris odpovědí: 16 změna:

Ahoj, hledám nějakou dobrou seznamku, která je oblíbená a zároveň bezplatná. Uvažuji například nad Tinderem nebo Badoo. Prosím o nějaké tipy, kterou zvolit a jestli máte někdo zkušenosti i s těmito dvěma, co jsem vypsal, budu moc rád za informace, díky moc.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nejlepší seznamka je chodit do společnosti a nebo jen tak mezi lidi. Tím nemyslím hospodu, ale divadla, kina, sportovní akce, výlety.

dmnk

Částečně nesouhlasím. Docela by mě zajímalo jak se člověk může seznámit při návštěvě kina či divadla.

Já nesouhlasím zcela... V každém druhém magazínu jsem se dočetl, že jako rozvedený muž mám nejlepší šanci právě v takových místech. Že když seznámeníchtivá žena vidí osamělého muže, jak se stará o malé dítě, tak se jí dojetím prakticky rozklepou kolena a ona se mu vrhne kolem krku. Nikdy se to nestalo a nikdy mě ani žádná nezkusila oslovit. Moje osobní teorie je, že to nemůže fungovat, jelikož ta seznámeníchtivá očekává v závěsu nějakou ženskou, která k těm dvěma přece patří.

Já souhlasím, akorát v kině či divadle se seznamuje hůř.

hodnocení

1x

Já byl spokojený s klasickými seznamkami rande.cz a štěstí.cz. Do placené bych nikdy nešel, tam jde jen o tahání peněz z lidí.

zuza35

U placené seznamky máte jistotu, že protějšek bude chtít taky vztah, když už za to platí. Ale musí to být ověřená seznamka, kde vám na základě algoritmů "vygenerují" protějšek, který bude vhodný povahově i názorově. Pak samozřejmě záleží na chemii.

A nebo speed dating je fajn, vygooglete si o tom něco, jestli chcete.

hodnocení

0x

Mě hrozně štve Badoo s tím, že se všechno opírá o sbírání bodů a když je nebudu mít, tak mě uvidí méně žen. Život není o sbírání bodů, ale na téhle seznamce je to takhle postavené.

Moje atraktivita se potom odvíjí od počtu bodů a ne od toho, jaký jsem a to mně přijde hrozně pitomý.

zuza35
hodnocení

0x

Ahoj,
záleží na co tu seznamku chceš. Obě vyjmenované seznamky vyjdou vlastně na stejno. Záleží na tom, jak se na nich budeš chovat a co "potkáš" za lidi.

Hlavně si na nic nehrej, pokud danou osobu nezaujmeš pro to, co jsi, tak nemá cenu pokračovat v konverzaci a přesuň se dál. Třeba budeš mít štěští a najdeš to, co hledáš.

Jo a jestli hledáš vážný vztah a myslíš si, že bez seznamky to nedáš, tak jdi do placené, nějaké ověřené (třeba ta, jak na ni běžela reklama v televizi). Tam ti najdou vhodný protějšek a hlavně někoho, kdo hledá to samé, nebo aspoň podobné, co ty.

iz*

@Zuza35,

placená seznamka (ani jiné placené služby) není žádná záruka. Často je to naopak jen "dojení peněz" z lidí, kteří hledají seznámení. ("Vygooglete" si o tom něco.)

zuza35

Samozřejmě, záruku jsem myslela v tom, že když už si někdo zaplatí seznamku, tak nebude hledat jen flirt. A dojení peněz, záleží na tom, jaké informace si o dané seznamce získáte, ty, co pracují na algoritmech fungují, ale tak, že vám najdou vhodný protějšek, ale pak záleží na té chemii.

hodnocení

0x
Já našel 2x štěstí na běžné seznamce. Není třeba vymýšlet nějaké badoo apod. Podruhé jsem mimochodem našel svou manželku ;)
Já ne. Chtěli mě jen ti muži, které jsem nechtěla já a naopak.

No když to bylo dvakrát, tak to se o štěstí mluvit nedá. Jednou a napořád, to je štěstí.

Ferax, ale zas na druhou stranu je lepší mít štěstí napodruhé než vůbec. Pro Libora to bylo 2x štěstí, psal. Důležitý je, jak to bral on. Tak mu to přejme, ať mu to dlouho vydrží. :)

liska5
hodnocení

0x

www.bezpartnera.cz . Je tam ale věkový limit. A pro důchodce už vůbec ne.

belicka
hodnocení

0x

Již dlouho u nás existuje naše seznamovací agentura Grand na Praze 10. Zkusila bych tuto, než nějakou cizí.

seznamkagrand.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]