Nejste přihlášen/a.
Čau lidi!
Prosím, nevíte o nějaké pražské vysoké škole, kde se přednáší dějiny 19. století? Myslím tím politiku, proměny společnosti, kulturu, technickou revoluci, od každého něco. A pokud přednáška, o které budete vědět, bude na něco konkrétněji zaměřená, beru to taky. Hledal jsem, ale našel jsem přednášky jen v Brně a v Českých Budějovicích.
Spousta studijních programů bude mít přednášku na téma historie 19. století. I my jsme ji měli, ač jsem studovala jazyky. (Speciálně v 19. století je historie úzce spjatá s jazykovou situací a literaturou.)
Tipuji, že nejproduktivnější na tyto přednášky bude politologie, žurnalistika a obory učitelství v kombinaci s dějepisem.
Tady se dají najít obory na UK, všimněte si, že hned Katolická teologická fakulta má samostatný obor Dějiny evropské kultury. Filozofická pak obor Historie - evropská kultura. Takže nabídek bude plno, otázkou je, jestli chcete navštívit pár přednášek, a nebo studovat daný obor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.