Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Užíváte Lepicol?

Od: lada1® odpovědí: 10 změna:

Jaké máte zkušenosti s doplňkem stravy Lepicol(zelené balení)?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. Pokud si chcete "srovnat" trávení, tak jestli můžu, vřele doporučuji (po vlastní zkušenosti) japonské sladkovodní řasy. Japonci na tom žijí, a jak známo, do vysokého věku a dobrého zdraví. Jedná se o čisté slisované řasy do tvaru a velikosti čočky s absencí jakékoliv chemie. Název: Chlorella Advance Bio, většinou 1000 ks v balení. (Momentálně mají u Dr. Maxe za 380,-Kč). My na ni nedáme dopustit, nám všem doma trávení fakt srovnala. Ida

doplněno 03.03.19 12:51:

Zdravím. Je to zvláštní, ale já jsem přestala mít nařídlou a často řídkou stolici a manžel přestal mít zácpy a plynatost. Mým starým rodičům navíc "navodila" pravidelnost vyprazdňování. Uvádí se, že ta řasa pročišťuje trávicí soustavu, obnovuje růst střevní (ale i vaginální) mikroflory, vyladí prostředí trávení a udržuje ho "zdravé". Ničí bakterie a plísně, je probiotikem, je přírodním antibiotikem... Ida

Zdravím, a jakým způsobem "srovnala". Takové slovo nemám ráda. Jakože jste před užíváním měli problémy se zácpami, a řasa pomohla k lepšímu a rychlejšímu vyprazdňování? Nebo jste před užíváním trpěli na průjmy a řasa trávení zlepšila a neběhali jste tak často? Já mám třeba obecně problém spíš s tím častým běháním, tak proto se ptám, kdybych to chtěla vyzkoušet, aby se to ještě nezhoršilo.

vlaknina
hodnocení

1x

Není lepší jíst vlákninu v potravinách než kupovat předražené jakékoliv doplňky stravy testované pouze na to, aby vám neublížily? Za ušetřené peníze za doplňky si dopřejte chutnou stravu, jistě si vyberete a pochutnáte.

cs.medlicker.com/...

Souhlasím, ale jsou lidé, kteří prostě některé potraviny, které obsahují hodně vlákniny nerozkoušou, zejména staří.

hodnocení

0x

Špatné. I když vypijete předepsané množství tekutin, bude vám špatně od žaludku, je to strašné temovadlo.

hodnocení

Já právě ani moc necítím,že bych něco užíval,psal před podáním otázky výrobci tak třeba odpoví.

Můžete to napsat smysluplně, nějak nechápu, co chcete říci.

hodnocení

napsal jsem to,užívám a žádný účinek necítím,mívám více průjmy než zácpu.

hodnocení

0x
Přečtěte si recenze.
m.heureka.cz/...
---
Zřejmě to není ten Váš,zelený,ale účinky budou stejné.
---
Nechci Vás poučovat,chraň Bůh,ale pokud máte střevní problémy,zřejmě zácpu,tak se doporučuje dostatek pitného režimu,cca 2 litry denně,hrušky,švestky,citrusové plody a samozřejmě pohyb.
Platí i procházka,denně hodinku.
---
Ještě babská rada = každé ráno nalačno lžíce povidel spolu s rozpuštěným máslem.
Prý 100% účinek :)
doplněno 03.03.19 13:42:

V tomto případě navštivte svého lékaře !

Lepicol Vám nepomůže.

hodnocení

Nemám a nemívám zácpu,právě naopak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]