Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Právo a povinnosti migranta v ČR

Od: pepik* odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer, existují stránky, kde zjistím práva a povinnosti migranta? Nějakou statistiku jsem si našel na ČSÚ, ale zajímalo by mě, kolik třeba dostávají peněz a zajímavá fakta apod. Je to volně přístupné? Předem děkuji za odpověď.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste hledat informace na stránkách MV. Záleží i na tom, které migranty myslíte - např. ti ze Slovenska (např. pan Babiš) budou mít stejná práva i povinnosti jako občané ČR. Zdravím!

doplněno 02.03.19 14:16:

pepik - upřesněte ten pojem migrant a jestli nemyslíte spíše uprchlíky. Informací k uprchlíkům do ČR bude zřejmě úměrně k jejich počru zde (tedy, minimálně).

007cz

Tak zrovna pan Babiš určitě nemá stejná práva a povinnosti jako občan ČR. Bohužel.

illke

A občané ČR, kteří se rozprchli po celém světě, jsou také migranti? Jak tam je na ně pohlíženo?

culdabulda1*

- a pak, kdo tady provokuje ! :-D

danys*
Beniku, tobě už z toho Babiše hrabe! :-D
ben®

danys - ani ne. Hrabat bude jeho voličům, protože večírek končí a bude se platit. Mohl jsem zvolit i jiné jméno (např. pan Žbirka, pan Jakubisko nebo pan Gál), ale pan Babiš je v současnosti nejznámější migrant ze Slovenska v ČR.

culdabulda1*

a co pan Fenič? :-P

ben®

culdabulda1 -ano, také dobrý příklad migranta ze Slovenska. Jinak, dotaz je v rubrice Společnost, tak si třeba více popovídáme, až bude přesunut do Volné diskuze. Ostatně, migranti a uprchlíci je Vaše nosné téma zde .

jabraka*
hodnocení

0x

U nás jsou především preferována lidská práva . Povinnosti už jsou mimo.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]