Nejste přihlášen/a.
Ahoj, schválně jsem napsal nevyče(r)paný, protože se to pak nevešlo do nadpisu. SIM karta je u O2 a chci odejít, protože ceny služeb a další podmínky jsou zde příšerné. A Přejít k jinému, kde ceny jsou poloviční, lhůty platnosti dvojnásobné a existují zde dokonce i smysluplné balíčky. Problém je, že se mi zde hromadí kredit (například 450 Kč s platností do dubna), protože platnost kreditu je zde jen půl roku. A minimální částku dobití (což je zde také tragické 200 Kč místo 50Kč jinde) za dané období (což je také tragické :6 měsíců místo 12) nespotřebuji. Z karty se občas volá, semtam SMS, bez použití data.
Proto potřebuji vědět, jak od od operátora odejít:
-aniž by propadl nevyčerpaný kredit
-aniž bych ho utratil za nesmysly (kraviny jako google play nevedu, nebo "bonusy operátora"nebo pozadí nebo vyzváněcí melodie..., "kredit"na uložto).
- ideálně abych zbylá kredit dostal jako peníze
Chtěl jsem si z něj koupit vstupenku, bohužel provozovatel už mplatby neumí. To byla podle mě jedna z možností, jak kredit utratit.
Jsou tu ale jiné možnosti? Převést číslo na paušál a ukončit smlouvu? Myslím, že to je čirý nesmysl bez šance. Smlouva je ještě větší svázání.
Zvláštní, že na Slovensku to třeba jde.
A preferoval bych nějaké jednorázové řešení, kdy celoučástku kreditu získám zpět nebo převedu Než příležitostně po kouskách (jak jsem dostal radu utratit za jízdenky. Určitě to trochu uleví, ale zanedbatelně)
Zdravím. V r. 2016 jsem taky odcházela od O2. Po několika telefonátech jsem se dopídila informace, že jsou povinni vracet přeplatky, ale jen tomu, kdo si písemně požádá. Na tuto adresu: pohledavky.podnety@o2.cz jsem poslala žádost o vrácení přeplatku s tím, že své peníze nechci provolat ani jinak utratit, ale chci je vrátit poštovní poukázkou. A obratem jsem je dostala. Tak pokud za ty 3 roky nedošlo ke změně, zkuste to. Ida
Zdravím. Samozřejmě jsem jako zákazník měla své telefonní číslo + referenční číslo, obě byla uváděna na měsíčních vyúčtováních. Navíc na smlouvě i adresu bydliště. Do žádosti jsem to logicky uvedla. Ida
Kde bydlíte? Kredit se dá projezdit městskou dopravou.
Kupuju si jízdenky přes SMS vždy, když potřebuji jet tam a zpátky a nestačí mi na to 40minutová papírová nebo elektronická jízdenka za 18,-. SMSkové jízdenky jsou za 25,- na 60 minut, aspoň u nás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.