Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest za kolenem

Od: lean odpovědí: 4 změna:

Nvíte někdo, co může způsobovat dost velkou bolest ne na koleni, ale vzadu za kolenem-jako v té jamce. Nemůže to být třeba nějaká šlacha? Jestli jste tu náhodou někdo neměl. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

4x

Příčin může být hodně - rozhodně je dobré navštívit lékaře. Může to "být šlacha" či počátek čehokoliv jiného. Mě bolívá - mám atrozu . Nenechte to bez léčení.

hodnocení

4x

Na bolesti pod kolenem jsem si průběžně stěžoval už od puberty (je mi 50). Později jsem došel k tomu, že je to (v mém případě) od spodní části páteře. Hodně mi uleví masáž v této oblasti.

hodnocení

2x

Co říkal váš lékař? Je to namožené, máte zánět nebo něco horšího?

hodnocení

2x

Vzadu, za kolenem se dělává Bakerova cysta. Tu musí vyřešit lékař. Není zbytí, musíte za doktorem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]