Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bílá mast se zápachem po cibuli

Od: bubla® odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,potřeboval bych od vás poradit,jak se jmenuje mast,měla zápach po cibuli bílá tuhá,měl jsem ji doma v tubě,ale už došla a já teď nevím jak se jmenuje.
Děkuji za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A na co se ta mast používá? Jaké mají být její účinky?

hodnocení

Protizánětlivě myslím.

Mastí na (povrchové) záněty moc není, mast totiž uzavře přístup vzduchu. Na podkožní záněty je Ichtoxyl, ale ten není bílý. Hojivě a lehce protizánětlivě působí kalciová mast, ale u té nevím, zda říct, že smrdí po cibuli. Na revmatické záněty je mast arniková, ale zase nevím, zda se prodává bílá a tuhá, a nesmrdí po cibuli určitě. Framykoin je antibiotická mast, ale není bílá, takže jsem jej vyřadila rovnou. Bactroban je také antibiotická (=protizánětlivá), ale co vím, tak je bílá, ale ne tuhá.

Nu, něco jsem vyjmenovala, tak kdyby to něco bylo, snad si vzpomenete ;)

72mona3*

Bepanthen.

01.03.19 12:04

Mona *palec*

72mona3*

72mona3*
hodnocení

0x

Proctocalm? M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]