Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Mám mít první rande a vůbec nevím co říkat, před lidmi co neznám tak prostě nikdy nevím co říkat.
Všechny statndartní témata co radí všude tak jsme probrali přes zprávy a už fakt nevím co dál.
Čím bych mohl doslova ohromit a udělat radost. Samozřejmně pochválím vzhled to je klasika ale co dál?
Ohromíte, když budete poslouchat co slečna říká a budete se ptát, aby mohla mluvit slečna. Tím potěšíte úplně nejvíc.
No přece budete se dál ptát na to, o čem ona bude mluvit. Aby bylo vidět, že Vás dané téma zajímá. O tématu nemusíte nic vědět, naopak, o to víc Vás to přece bude zajímat. Můžete se přece ptát na cokoli, co Vás napadne, např. co dělala o víkendu, kam nejraději jezdí na prázdniny/na dovolenou, jaké filmy/popř. knížky má nejraději, co jí nejvíc baví, prostě na cokoli, co Vás napadne.
Přece byste měl mít zájem zjistit víc o někom, s kým máte rande. Nebo Vás to nezajímá?
Mimochodem, kolik Vám je let?
Zdravím. Nejlépe se vám bude komunikovat o tom, co máte společného. Tedy o společných zájmech. Ptejte se na to, co Vás o druhém zajímá a na to, nač Vás zajímá názor druhého. Jinak můžete klidně mluvit i o tom, o čem jste si spolu již psali a dané téma rozvést podrobněji. Komunikovat bude snad i druhá strana, tak pozorně naslouchejte, abyste se mohl zapojit do rozhovoru nebo na něj navázat. Dejte si pozor na to, abyste druhého spíše nevyslýchal, abyste hodně často nepoužíval - já..já...já..Nemusí se mluvit za každou cenu a páčit z druhého každé slovo také není dobře. Ale jinak poradím samozřejmě i toto - nepřipravujte se předem na průběh setkání, nelajnujte si co říct a co neříct. Budete z toho nervozní a neužijete si to. Těšte se, mějte dobrou náladu a buďte příjemný. Však ona se situace nějak vyvrbí a určitě si s ní poradíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.