Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Témata na prvním rande

Od: randic odpovědí: 11 změna:

Ahoj

Mám mít první rande a vůbec nevím co říkat, před lidmi co neznám tak prostě nikdy nevím co říkat.

Všechny statndartní témata co radí všude tak jsme probrali přes zprávy a už fakt nevím co dál.

Čím bych mohl doslova ohromit a udělat radost. Samozřejmně pochválím vzhled to je klasika ale co dál?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

elane
hodnocení

3x

Ohromíte, když budete poslouchat co slečna říká a budete se ptát, aby mohla mluvit slečna. Tím potěšíte úplně nejvíc.

*jasne*

randic
hodnocení

No jo ale na co se ptát, to už mi dochází

elane

No přece budete se dál ptát na to, o čem ona bude mluvit. Aby bylo vidět, že Vás dané téma zajímá. O tématu nemusíte nic vědět, naopak, o to víc Vás to přece bude zajímat. Můžete se přece ptát na cokoli, co Vás napadne, např. co dělala o víkendu, kam nejraději jezdí na prázdniny/na dovolenou, jaké filmy/popř. knížky má nejraději, co jí nejvíc baví, prostě na cokoli, co Vás napadne.

Přece byste měl mít zájem zjistit víc o někom, s kým máte rande. Nebo Vás to nezajímá?

Mimochodem, kolik Vám je let?

elane

Teď si uvědomuju, že píšete, že jste všechny standartní témata už probrali "přes zprávy". Tak to beru své rady zpět a fakt Vám nezávidím. A hlavně si to nedovedu představit. Jsem s manželem 35 let a ještě jsme neprobrali všechno, co nás zajímá.

*jasne*

hodnocení

1x

Ptejte se - nemluvte o sobě, ale zajímejte se o slečnu. Možná víte, jaká se jí líbí hudba, filmy, knížky - ale co se zeptat třeba kam by chtěla jet, co by chtěla ve světě vidět, kdyby si mohla vybrat bez ohledu na finance? A nechat ji vyprávět, občas položit doplňující dotaz... :)

iz*
hodnocení

1x

Základem je se scházet s lidmi, kteří člověka zajímají, s nimiž má něco společného. Témata pak vyplynou "sama". (Kdyby tě ta dívka opravdu zajímala, věděl bys, o čem s ni mluvit.)

hodnocení

0x

Není potřeba ohromovat, stačí běžná konverzace, co tě napadne. Přijde to samo.

mobil*
hodnocení

0x

No přece mobil je záchrana, když ho budete mít oba a oba do něj budete zahleděni tak takovej pomocník zachrání celé rande a ještě budete IN ! Stačí občas něco prohodit, zasmát se, nuda nemá šanci zvlášť se sluchátkama v uších, ať žije smarťák *ua*

hodnocení

0x
Ptejte se na něco podobného jako přes mail. Navazte na to, o čem jste se už bavili. Třeba seriály, sport, herci, zpěváci, škola, práce apod. Kup jí v cukrárně, co jí chutná, tím na ní zapusobis. Hlavně, aby to vydrželo.

hodnocení

0x

Zdravím. Nejlépe se vám bude komunikovat o tom, co máte společného. Tedy o společných zájmech. Ptejte se na to, co Vás o druhém zajímá a na to, nač Vás zajímá názor druhého. Jinak můžete klidně mluvit i o tom, o čem jste si spolu již psali a dané téma rozvést podrobněji. Komunikovat bude snad i druhá strana, tak pozorně naslouchejte, abyste se mohl zapojit do rozhovoru nebo na něj navázat. Dejte si pozor na to, abyste druhého spíše nevyslýchal, abyste hodně často nepoužíval - já..já...já..Nemusí se mluvit za každou cenu a páčit z druhého každé slovo také není dobře. Ale jinak poradím samozřejmě i toto - nepřipravujte se předem na průběh setkání, nelajnujte si co říct a co neříct. Budete z toho nervozní a neužijete si to. Těšte se, mějte dobrou náladu a buďte příjemný. Však ona se situace nějak vyvrbí a určitě si s ní poradíte.

hodnocení

0x

Nehroť to. Na první sex si taky nebudeš psát todolist. Nech to prostě vyplynout.
Lidé si mají vždycky co říct, pokud jsou naladěni na stejnou vlnu.
A pokud ne, tak by se asi neměli zbytečně pokoušet navazovat hlubší vztah.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]