Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dráždí mě kolegyně parfém

Od: leonidas76* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

občas se stane, že někomu nevoní něčí parfém, to je asi normální.

Ale mě se stalo, že jedna z kolegyň používá parfém, který me dráždí v krku ... není to jen problém vůně, ale i dráždění v krku.

Tak bych se rád zeptal, jestli jste se s tím někdo v životě setkal.

Nechci zde nalézt řešení, ale hledém, zda má někdo podobnou zkušenost.

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Ano stalo se mi to. V zaměstnání k nám chodila tak 2x denně kolegyně, která měla parfém, při kterém jsem se po chvíli rozkašlal a oba moji kolegové občas také. Ale já pravidelně. Ne že by voněl nějak nepříjemně, ale muselo v něm být něco dráždivého. Bylo pro mě s podivem, že to nevadilo jí samotné. Nic jsme jí ale neřekli.

28.02.19 19:23
hodnocení

0x
Alergie.

hodnocení

0x

Dobrý den. Je možné, že parfém obsahuje něco, nač máte alergii a ani si toho nemusíte být vědom. Dráždění v krku, u někoho třeba i pálení či slzení očí, jsou příznakem alergie.

hodnocení

0x

Ano, stalo se to i mě. Koupila jsem si malinký flakonek, Taková citrusová vůně, a začala jsem z něho Kýchat. Nejdřív jsem si to nedala do souvislosti, myslela jsem že na mě přišla rýma, ale pak jsem pochopila...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]