Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Inkontinenční krém

Od: bubla® odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,mám chronicky ekzém.
Dostalo se mi krému s účinky panthenolu,doporučujeme jako preventivní péči o pokožku v oblasti intimních partií.
K čemu se takové krémy používají.
?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

1x

Pokožka inkontinentních pacientů je velmi namáhána, neb je neustále ve styku s močí nebo výkaly. Vlhkost jí maceruje a snadno pak dochází k bakteriálním infekcím nebo u nepohyblivých pacientů k dekubitům. Ochranné krémy se používají k tomu, aby vytvořily bariéru mezi kůží a fekáliemi. Taktéž se nedoporučuje k omývání používat vodu a mýdlo, ale specilální pěnu nebo vlhčené obrousky, které jsou jemnější a podrážděnou namáhanou pokožku více nedřou a nepoškozují. Představte si jako inkontinentního né někoho, kdo si občas při silném kýchnutí ucvrnkne, ale z koho neustále nekontrolovaně nezávisle na jeho vůli vytéká moč (a odchází stolice). Mám ten případ doma, vím o čem mluvím.

nov
hodnocení

0x

Vy máte chronický ekzém v intimních partiích kvůli inkontinenci?

hodnocení

Né,jen sem se chtěl zeptat k čemu slouží ten krém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]