Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vše co není přišroubované, mizí

Od: ciperka® odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer,

po dlouhé době ke mně opět přišla kamarádka - funguji jako vrba... Tentokrát je ale ve mně bezmoc a trochu zlost... Dítěti, jež je umístěno v ústavu, "zmizely" všechny boty (troje)... Pro změnu..

To už za roky tímto nedobrovolným způsobem "zadotovala" průběžně některé "potřebné"(zřejmě) v několika nemocnicích i léčebnách...

Lze vůbec proti tomuto něco dělat? Nejsou ti, kteří okradou bezmocné, trochu hyeny - jestli tu hyenu spíš neurážím?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

@ciperka - A - hádejte, jak to dopadne - vždy? Schválně - jak?
Jak to dopadne, je z vaší sugestivní otázky celkem jasné - jenže chybí podstatné informace o způsobu oznámení a požadavku náhrady škody, vyjádření ústavu k nim a třeba obsahu pojistné smlouvy.

dylin
hodnocení

2x
Fascinuje mě, že si lidi myslí, že za jejich ztracené boty může provozovatel do jehož objektu vejdou, protože je neuhlidal... vetsinou, když mi něco ukradli, tak sem si nadával, že jsem idiot. Oni totiž existují hezké textilní sáčky, do kterých se ty boty dají dát a vzít s sebou... Už je mi jasné, proč lidi volí Babiše a před tím ČSSD ... Protože si myslí, že jim bude někdo do konce života utírat rit, jen aby si sami ty pracky nezaspinili
virgill

pokud ovsem byly odcizeny z mista na to urcenem (vesak nebo botnik) tak za to majitel/provozovatel odpovida podle zakona. Vas politicky komentar tu nejak neni na miste bez ohledu zda Vas to fascinuje nebo ne.

hodnocení

1x

Tak snad musí ústav za ty věci ručit ne? Nejsou pojištěni? V nejhorším bych dal do boty štěnici.

hodnocení

Určitě by všude měli být pojištěni. Asi i jsou. I v nemocnicích jsou. A - hádejte, jak to dopadne - vždy? Schválně - jak?

Netuším, nemám ty zkušenosti.

rv*
hodnocení

0x

Vypálit do boty jméno - třeba "Matýsek"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]