Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Už víckrát se mi stalo, že mi potenciální partner řekl, že jsem až moc hubená. Mrzí mě to, protože si myslím, že rozhodně nevypadám jako anorektička. Mám 165cm a 49kg a celkově jsem samá ruka a noha. Jsem taková odmalička. Můžu jíst pytle sladkostí a nepřiberu ani gram (a to je prosím teď stížnost!) a ještě k tomu mám vážně malá prsa. Díky tomu vypadám výrazně mladší. Už mě to nebaví. Jednou jsem byla přirovnána k sirce kvůli tomu, že vypadám jako tyčinka s kudrnatými zrzavými vlasy. To Vám, pánové, tak strašně moc záleží na tom, jak žena vypadá? A fugují, dámy, zázračné přípravky na podporu růstu ňader? Co mám udělat, abych trochu jak se říká obalila kosti?
Štíhlá drobná zrzka s malými ňadry? Můj ideál... Kde jsi byla celý můj život?
Co se týká těch přípravků... nefungují.
A ano, spousta chlapů dá na vzhled... ale ty chytřejší zajímá co má holka v hlavě a jestli s ní není nuda.
@gotrekzagary Děkuji za odpověď. Při čtení její první části se moje sebevědomí lehce začervenalo a potěšilo, tu druhou jsem čekala Co jsem koukala na složení těch magických preparátů, vitamíny holt tělesnou konstituci nezměníte. A řezat do sebe nenechám...
Dobrý den. Já už jsem to zde psala několikrát, napíši to klidně znovu i pro Vás. Neřešte velikost ňader, buďte ráda, že je máte zdravá. A pokud jste drobná, tak Vás od nošení větších ňader alespoň nebolí záda. Svoji štíhlost berte jako velkou přednost. Postava se Vám třeba změní jednou v těhotenství a budete mít plnější tvary. Mějte se ráda taková jaká jste a na hloupé připomínky nedbejte. Každý má jiný vkus, ale Vy se mužům určitě líbit budete přesně taková jaká jste. Žádné přípravky na podporu růstu ňader nefungují. Můžete si pomoci vhodným výběrem podprsenky, aby Vaše ňadra vypadala o něco větší a plnější. Jinak poradím, abyste se tolik nesledovala a neměla zbytečně nízké sebevědomí.
Dobré ráno, děkuji Vám za milou odpověď. "Push-upky” nějaké mám, ale připadá mi to jako hrozný podvod (v překladu: jasně, že bych je nosila, kdyby mi asi líp seděly a nebyly tak strašně nepohodlné.)
Dobrý den, holt nejste slovanský typ ženy (jako od pana Mánesa), kterých je u nás "hafo" a tím jste vzácnější. Buďte v klidu a hledejte si partnera, který má pedofilní sklony - podle statistiky je to každý pátý muž, tak výběr bude stále značný. Pedofilní sklony neznamená, že je to úchylák, ale líbí se mu dívčí typ dospělých žen (vše raději menší). Zdravím!
Hezký den
Já nevím že asi tolik mužů a tím pádem i žen řeší "prsa"...Ale asi byste se divila, jsou i muži kteří "nejsou asi tolik slyšet" a ty prsa vůbec nezajímají nejsou na prsa jsou spíš na ty spodky, "dolňáci" nebo jak se jim říká A co se týká mně, jako muž vám mohu říct že mně se vždy líbilo když to bylo "úměrné" a i spíš "nenápadné" nikoli "veliké" ! Tj. má-li žena drobnou figurku tak i prsa by taková měla mít a je to hezké a naprosto v pořádku, jistě je to individuální ale můžete mi věřit že každého chlapa "dojnice" nepřitahují opravdu ne. Hlavně si je neničte tím že si pod ně necháte cpát nějaké silikonové balony ! Vždyť je to opruz, hloupé, jak bylo již řečeno hlavně zdraví! A co se týká partnerství tam vás prostě bude ten muž buď milovat nebo ne, buď tam jiskra a přitažlivost bude nebo nebude, a pokud nebude můžete mít prsa jak chcete velká, můžete být tlustá nebo jak tyčka, můžete být nejmoudřejším člověkem na planetě = nic nepomůže, v opačném případě nemusíte mít nic, a stejně vás bude mít rád tak to je , to je realita za to se vám můžu zaručit
Ty jsi také vtipná nikc, napřed mi zakážeš na tebe reagovat ale ty reagovat můžeš jak vidím, tak jestli mi kvůli tomu nebudeš chtít vydrápat "voči" tak odpovím.
Ano, musíš to brát v poměru k postavě, jasný jsou i jakoby "nepoměry" ale ty pak způsobí mohou působit nositeli problémy, jeli žena výškově "malinká" a má tam dva velké kopačáky tak bude mít problém se ohnout a vůbec pohnout, naopak např. vysoká žena malá prsa = není problém, sport atd. U chlapa velký neznamená "dobrý" každé se to líbí a pak naříká že jí to "bolí" a že jí to "Franta dělal jemněji" tak si vyber
Můžete jíst co chcete a nepřiberete ani gram. Nádhera. To je dar, který dává sám Pánbu osobně.
Já můžu tak leda závidět, sním rohlík a hned mám o kilo víc.
No a co se tělesné přitažlivosti týká, nevěřte že klukům a chlapům na ženské postavě až tak moc záleží. Když už vás má v posteli, je mu úplně jedno, jak vypadáte.
vy byste se chtěla dostat do stavu, kdy sníte rohlík a máte o kilo víc? No to snad ne.
Ale můžete být v klidu. Ono to přijde. Jestli to chcete vědět, já jsem dost rychle rostl. V osmnácti jsem měřil přes 190 a měl jsem 73 kilo. Kila mi prostě přibývaly pomaleji, než centimetry. Také jsem mohl jíst co jsem chtěl a kdy jsem chtěl a pořád nic. Také jsem měl těžký mindrák, že ze mě lezou kosti. Také jsem vypadal mladší. Ještě v mých pětadvaceti letech po mě v hospodě chtěli občanku a to jsem v ní byl s kočárem a se svým miminem. V drogerii mi nechtěli prodat prezervativy, že prý mám dost času. Když jsem si zapálil cigáro, ironicky se mě ptali, jestli mi už bylo patnáct atd. Jenže přibývající kila se vám nezastaví. Ono to přichází tak pomaloučku polehoučku, že vlastně nic nevnímáte. Pak přijde den, kdy máte 90 kilo, pak 100, 110, 115, 120 a začnou trable. Bolavá záda, bolavá chodidla, pořádně se vyspíte jen ve vaší posteli, v hotelové posteli někde na dovolené se vám spí špatně... Když si náhodou vzpomenete že budete žít zdravě, že jste výkonostně hrávala fotbal a jdete si s někým kopnout, podvrtnete si kotník. No prostě paráda.
Jak jsem napsal nahoře, užívejte si, že může jíst co chcete, kdy chcete a kolik chcete. Ono to časem pomine. Budete mít co dělat, abyste si svoji váhu udržela. Za to vám ručím.
"Anno", nenávidí anebo spíš někteří závidí? Umíte si možná představit jak třeba lidé kteří sami bojují tvrdě s obezitou když se jim to nedaří umí být v těchto soudech nekompromisní a tvrdí? Poznal jsem takové, nemysleli na nic než na svou váhu s radostí mi oznámili že jsem třeba přibral nějaké kilo ač mně to bylo úplně jedno prostě měli v hlavě jen toto tak na to mysleli a mysleli si že mně tím kdo ví jak raní...mimochodem pokud mně někdo začne soudit dle mé vyzáže nebo váhy slušně mu naznačím ať obrátí list a takové řeči ať si nechá že mně nezajímají, nebo se podívejte na jejich postavy mají zase břicha nebo křivé nohy nebo něco jiného každý má něco
"Tabulkové míry", dle toho co tu píšete tak ač jste sem nedala fotku (nežádám ji) mi připomínáte jednu mou velmi dobrou známou, je na tom podobně , je v podstatě "kost a kůže", ale jinak je to velmi hezká sympatická empatická rozumná milá žena velmi příjemná je to ten typ lidí se kterými rádi ztratíte slovo a nejen jedno je to jak se říká "osobnost" a to se mi na ní velmi líbí, nenechá se vytáčet takovými "nesmyslnými poznámkami" , stojí si za svým je taková jaká je a my všichni ji tak berem a máme ji rádi že je taková jaká je, samozřejmě že "nemá prsa" vlastně má ale úměrně ke své postavě čili drobná a přesto nebo právě proto ji to velmi sluší, považuji ji za jednu ze svých velmi dobrých známých a jen tak mimochodem má i přítele normálního urostlého statného chlapa, řeší docela jiné problémy než svou "tabulkovou váhu"...
Proto jak už tu zaznělo, přijměte se taková jaká jste a zkuste se mít ráda, jste originál a když budete sama sebou a budete se mít ráda i druzí vás budou mít rádi protože to z vás bude vyzařovat...Za svůj život jsem poznal ženy vysokánské a urostlé i docela malinké a drobné tlusté i hubené a bez ohledu na to byly fajn právě asi proto že neřešili svou výšku váhu apod.( každá byla přitažlivá tím že asi byla jiná než ty ostatní jedna krásně oblá druhá zase gotická ,) a to je to co se mi na nich líbilo a přitahovalo..., jako žena máte navíc spoustu možností, vlasy líčení oblékání věřte mi dělá to hodně když o sebe dbáte, to co berete jako nedostatek budou pak někteří muži vnímat jako "přednost" a budete se divit že vaši přítomnost budou i vyhledávat...Naproti tomu když nad sebou budete přemýšlet a kvůli tomu se mračit na svět budete spíš odpuzovat a zpětně si nezájem nebo odmítání okolí vysvětlíte jen a jen svou postavou ale v tom se často lidi mýlí...nikdo nejsme dokonalí ale vítězí ten kdo se umí přijmout a naučí se být sám sebou, vím vím je to těžké je to boj se sebou samým ale když ho vyhrajete pak budete mnohem spokojenější a lidé kolem také tak...
A hodně je to o povaze a o chování, můžete být jak "modelka" ("obrazně řečeno", víme že hodně chlapů tohle právě nepreferuje) ale jestli prostě ta ženská není na ty chlapy aspoň trochu příjemná empatická rozumná,jestli je zahleděná jen sama do sebe, nebo na ně má vysoké nároky, tak kdo z nich to s ní vydrží? Samozřejmě to platí i pro nás pro chlapy Vzhled je jistě nutný začátek ale vždycky to má i pokračování tipuji že tam to dnes často selže
Dobrý den,
asi Vám v tomto ohledu moc neporadím, ae snad Vám pomůžu jinak. Já mám opačný problém, moc jsem nevyrostla a každé kilo nahoru nebo dolu je na mě hned znát. Od základní školy jsem pořád poslouchala, že jsem přibrala, že s tím mám něco dělat, když jsem zhubnula, tak jsem poslouchala, jak mi to takhle sluší, že si to mám udržet a cítila jsem se pod hrozným tlakem. Držela jsem diety a hodně cvičila, abych zhubnula. Mám špatně vyvinutá kolena a doktor mi výslovně zakázal chodit běhat a já jsem stejně každý den chodila. Teď je mi 21 a jsem jako důchodce, protože když si sednu na nízkou židli, tak nemůžu vstát. Pak jsem se naučila být sama se sebou spokojená, protože žiju přece jen jednou. Mám ráda svíčkovou s knedlíkem, tak si jí prostě dám, necvičím do umření, ale párkrát do týdne si dám v klidu jógu a je mi úplně jedno, že pro někoho jsem tlustá, protože já se mám takhle ráda a nějak morbidně obézní se necítím (konfekční velikost mám 38 - 40, jen pro představu čtenářů :D ). Tím chci ale říct, že každý jsme nějaký a každý jsme výjimečný a pokud na sobě chceme něco změnit, tak jen a pouze kvůli sobě a ne kvůli ostatním.
Evo, tlustá? S velikostí 38 rozhodně nejste tlustá! Vidíte, jsme na tom velice podobně. Mně je zas odjakživa předhazováno, že jsem kost a kůže, že mám moc velkou hlavu, že mám chlapeckou postavu... Lidi se mě buď ptají na mé zdraví, nebo mi vyčítají, že mám rychlý metabolismus a štíhlost mám zadarmo. A soudí a soudí a soudí a soudí. Jasně, že se mám vykašlat na to, co si kdo myslí, a být spokojená... ale jak? Další věc - za tu dobu jsem si vypěstovala určitou averzi k jezení před lidmi, protože se mi dostávalo poznámek typu "téda, ty něco jíš?” "myslela jsem, že žiješ ze vzduchu!” Nebo automatický "ty si asi nic nedáš” stereotyp. Troufám si tvrdit, že jím ale naopak hrozně moc a věru zdravá strava to fakt není. Všichni mě hned vidí jako linií posedlou nebo anorektičku. Když si chci dát v restauraci steak, číšník na mě divně kouká. Možná už si to moc beru... Takže, úplně Vám rozumím, když jste psala, že jste se cítila pod tlakem.
Pokud ti to říká hodně lidí tak na tom něco bude... A jestli vypadáš jak veganka, tak se nediv udiveným pohledům číšníka na objednávku steaku Vychrtlá nejspíš jsi, jestli ti to vyhovuje tak to je tvoje věc. Mně osobně se víc líbí štíhlá sportovní postava a do té ti chybí nejmíň 5 kg svalů...
@asd1 Pane/paní, Vy zřejmě nečtete správně. Ale je taky možné, že se vyjadřuju blbě... Nevyhovuje mi to.
Tak s tím musíš něco dělat.. S postavou bez velkých problémů pohneš vhodným cvičením a stravou (výsledky nečekej hned, ale v řádu měsíců až roků). Prsa zvětšíš leda při kojení jinak s nima moc nehneš = nejlíp když je přijmeš za svoje. Ve velikosti to není a malá prsa jsou spíš výhoda. Lituju ženský s velkýma,obzvlášť když jsou starší a visí až k pasu...
Chlapům vždy záleží na vzhledu a hlavně na tom co je vzrušuje.Najděte si takového,který bude odvázaný s toho jak vypadáte.
Všimněte si na ulici že ta pestrost je velká.Každého bere něco jiného a musíte si najít takového,ideálního.Měnit se a přizpůsobovat-to nefunguje.Stejně tak nefungují různé přípravky a plastické operace nemusí pomoci.Byl by spokojený chlap,ale byla byste spokojená vy?Já mám třeba svá malá prsa ráda,nikdy bych nešla do větších.Líbí se mi jak mi sedí oblečení i to že můžu sportovat"bez balonů"které zavazí.Zkuste třeba nějaké svalové sporty,at si udržujete krásně tvarovanou postavu,ale jinak budte se sebou spokojená a hodně štěstí na lepší chlapy.
Lucie, děkuji Vám moc za povzbuzení. Na plastickou operaci bych nikdy nešla. I kvůli tomu, že mám velice nízký práh bolesti a dělám vědu už z každého říznutí o papír. Dobrovolné "ublížení na zdraví” bych nezvládla. Jestli bych byla spokojenější, to nevím. Nejsem se sebou spokojená teď. (to může být ale úplně přirozené - znám velmi málo žen, které by byly se sebou stoprocentně spokojené) Asi jsem holt ještě nepotkala "toho pravého”, jak říkáte.
lucie + tazatelka
Přesně tak, i já z pohledu chlapa to tak beru, proto se mi nikdy nelíbily žádné balony, prostě třeba z mého pohledu je super když je tam jen "drobná vlnka" že to "nezavazí" ta žena s tím může pak sportovat vykonávat jakékoli aktivity, netíží to nepřekáží to neobtěžuje to, vždyť to je přece super a lidi si tuhle druhou stránku věci tak málo uvědomují! Ale ono v té přírodě je to vlastně zařízeno celkem moudře! To jen my lidi vždycky dojdeme k přesvědčení že "čím více" "tím lépe" ale to není pravda často je to víc ke škodě než k užitku, vždyť taková žena se pak nedá ani pořádně obejmout, když tam zavazí nějaké obrovské "airbagy", vždyť je to nesmysl !
lucie + tazatelka
Někdo si třeba myslí že má "velká prsa", ale když se podívá na postavu tak zjistí že velká třeba nejsou prostě často je to úměrně k postavě a tak je to správné...Ale všechny vztahy (pokud nejde jen o sexuální vztah a nic víc) nejsou vůbec o těchto věcech ale jak jsem výše psal také hodně o povaze, jsou lidé muži i ženy které často "nerozliší" jak to kdo s nimi myslí a tak si vlastní "štěstí" pošlapou sami, a pak se diví že je to tak jak to je...Mně se velká prsa nelíbí, ale to je na každém každý má jiný vkus
Prsa neřeš, spoustě lidí se líbí malá. Holt jak to narostlo tak to je a upravovat to je hnus., Ale 165/49 je vážně hodně vychrtlá modelka/ skoro anorektička.. Začni sportovat něco typu triatlon, plavání atletika sprinty atd. - trošku se oplácat svalama a mít štíhlou sportovní postavu ca 165/55 kg. Nepřibrat sádlo ale svaly...
Radíte blbé sporty na nabrání svalů těžko bude dělat triatlon a plavání, ve kterém spálí těch zbytek kalorií, co do sebe dostane... (Mluvím ze své zkušenosti, cokoliv sním na mě nejde vidět.) Na nabrání svalů je nejlepší posilování, to nikde hodinu neběží ani neskáče, ale jen zvedá pro začátek své tělo, pak lehčí závaží, za účelem nárustu svalové hmoty. Jinak 165 cm a 49 kg/50 kg mám taky. Malá prsa taktéž, přítel si nestěžuje, snažím se posilovat, jakože ruce mám pořád hubenější než bych chtěla, ale nohy se tancem a dřepy se závažím krásně vyrýsovaly.
No...A? Kdyz se mu nelibite, tak at za vama neleze, a uz vubec bych si od nej nenechala rikat, co je na mne spatne. Ja mam 170, 55 kg, velikost kalhot 34, velikost kosile 40, protoze horolezim, plavu a mam ramena po tatinkovi. Zbytek jsou dlouhy, hubeny svaly, prsa...no, kdyz si vezmu dost dobrou push-upku, tak aspon malinko vyrovnavaj zadek, ale zlabek bych si tam mohla tak jedine nakreslit. A zatim jsem nemela problem sehnat chlapa, nikdy si nikdo nestezoval pri sexu, naopak, vetsinou si pochvaluji, ze mam silu a vydrz a ze nemusi vsechno oddrit sami, protoze mam fyzicky na to, byt aktivni partner. Takze za me, pockejte si na nekoho, kdo si partnerku nevybira podle tela, ale podle toho, co ma v hlave, a budete spokojeni oba. No a pokud jo budete chtit obalovat kosti, tak zkuste silovy sporty a hodne bilkovin (funguje to, ale pomalu, ja tak nahrabala behem dvou let asi sest kilo a pak se na to vybodla, ted si tu vahu uz asi 8 let drzim)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.