Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít ve středu Prahy prima restauraci

Od: kazi516* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, hledám restauraci, hospudku s jídlem na malou oslavu. Tam kam jsem si vzpomněla, npř. Tlustá Koala v Senovážné, už prý neexistuje, hledám na interntu a né se mě podařit. Potřebuji poradit, co máte již odzkoušeno a rádi se tam vracíte.

Praha 1, Praha 2.

Díky,

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Tlustá koala snad existuje. Alespoň podle webových stránek to tak vypadá. Tady jsou kontakty:

www.tlustakoala.cz
info@tlustakoala.cz
+420 222 245 401

doplněno 26.02.19 14:09:

tlustakoala.cz/...

host
hodnocení

0x

Nechci jim dělat reklamu odkazem, ale Havelská koruna v Havelské byla dobrá a přitom uprostřed města, v Havelské ulici.

elane

Havelská restaurace je prima, zejména pro česká jídla. Jde ale o samoobsluhu, kde si jídla vybíráte u pultu. Je to fajn, ale nevím, jestli nemá tazatelka pro oslavu přece jenom trochu jinou představu.

Fotky Tlusté koaly, o které byla řeč, mi připomínají interiér hodpůdky: "Přijdu hned" v Praze na Vinohradech (Chorvatská ulice). Ve spodní místnosti (vzadu pod schodama) se občas setkáváme se spolužáky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]