Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dopis do vlastních rukou?

Od: adamcz* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, dnes jsem se dozvěděl od známého z rodiny, že mám na poště dopis do vlastních rukou... Co to může být?
Četl jsem že něco od soudu, policie,atd... Jsem student (18). Jenže já jsem nic neudělal? Strašně mě to žere, protože tam jdu až zítra. Může to být něco jiného? A co? Děkuji moc!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Může to být cokoli úředního, co je možné předat jen vám. A strach máte nejspíš zbytečně, to, čeho se obáváte, tvoří jen zlomek těchto dopisů.

hodnocení

0x

Může to být téměř cokoliv, většinou úředního. Mně například takhle magistrát oznamuje, že se mi někdo přihlásil k trvalému pobytu do domu, finanční úřad, že jsem udělal chybu ve výpočtu daně, taky to může být třeba od některého nájemníka, že nesouhlasí s výší nedoplatků za vodu, nebo jiný úřad, že bude soused na chatě vrtat studnu... Samozřejmě to může být i něco velmi nepříjemného, například předvolání na policii, nebo k doudu (v lepším případě jako svědka čehosi), oznámení o exekuci... V žádném případě bych nedoporučoval výzvu k převzetí dopisu ignorovat, následky by mohly být fatální.

hodnocení

0x

Může to klidně být nová kartička pojišťovny, nová debetní karta, lítačka...

aladar2
hodnocení

0x

Adame, tak co to bylo? :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]