Zkušenost nemám. Nabídku půjčky jsem našla jenom jednu > takovou, které bych nevěřila (nabízející má e-mail na freemailu). Dále jsem našla stížnosti na pojišťovnu BNP...
To fakt nevím. Nicméně osobně bych se rozhodně držel běžných bankovních institucí. Ty různé nebankovní společnosti jsou krajně nevýhodné a velmi často i s podrazy ve smlouvě.
Jsou ověřené úvěrovky a mají nízké úroky za určitých podmínek... 1) potřebujete skutečně půjčku? 2) Proč si nepůjčíte u společnosti ověřené a známé, která má nad sebou český zákon, dozor i dlouhodobé dobré recenze...
Za mne - půjčka, za kterou musím předem platit, to je nesmysl a podvod...
tereza*
Me psali, ze penize se platí za notare, po podpisu smlouvy o pujcce a pak se vyplati penize. Uz jsem jim neodpovedela, jen me zajimalo, zda s nima ma nekdo zkusenost.?
Mám stejnou zkušenost, věřila jsem paní co zastupuje společnost.Chtějí po mě další poplatky o kterých na začátku nebyla řeč a peníze už neuvidím...
tess*
Ja jsem to již nahlásila na policii,protože ze mě paní Beata Michálková (údajně se tak prý jmenuje )vylákala 72.tis.a chtěla dalších 60 na kauci prý ,to už jsem nedala a šla to celé nahlásit ,nevím dnes se mě poprvé po 3 týdnech od nahlášení ozvali z kriminálky,mám se tam dostavit v ponďělí,chtějí doložit všechny ty maily a tak uvidíme,ale nevěřím,že z té zlodějky něco dostanu...
katerina*
Tak po mě nejdřív paní Andrea Nisová chtěla 9850- prý poplatek za registraci půjčky.Pak,že mi peníze do 48h převedou na účet.Netrvalo dlouho a ozvala se znovu,že musim zaplatit ještě 18500,-...tak jsem ji hned odepsala,že celé předám policii České republiky. Odpověděla mi na to...jak jí mohu takhke urážet...Jak může být někdo taková...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.