Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BNP credit

Od: berivo® odpovědí: 15 změna:

Dobrý večer, mám dotaz má někdo zkušenost s firmou BNP credit jestli opravdu vyplácí půjčku? Děkuji za reakci.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Zkušenost nemám. Nabídku půjčky jsem našla jenom jednu > takovou, které bych nevěřila (nabízející má e-mail na freemailu). Dále jsem našla stížnosti na pojišťovnu BNP...

hodnocení

0x
To fakt nevím. Nicméně osobně bych se rozhodně držel běžných bankovních institucí. Ty různé nebankovní společnosti jsou krajně nevýhodné a velmi často i s podrazy ve smlouvě.

mich*
hodnocení

0x

Dobrý den, také mám nabídku půjčky od této společnosti. Vyplatila Vám peníze nebo jste to nakonec nezkoušel? Díky za odpověď.

elia*
hodnocení

0x

Me de does ozvali ale Nebraska Jden na internet informace

tereza*
hodnocení

0x
Dobrý den, taky mi nabídli, ale po podpisu smlouvy chtějí 15 tis, vyplatili někomu ty peníze.?
rv*

Dobrý fór. Chci půjčku a musím zaplatit 15 tisíc. Tak hloupý snad nikdo není ani v Česku.

donpapa
hodnocení

0x

BNP Paribas je největší banka v Evropě (objem vkladů). Pokud BNP credit patří do skupiny BNP, tak se není čeho bát.

hodnocení

0x

Jsou ověřené úvěrovky a mají nízké úroky za určitých podmínek... 1) potřebujete skutečně půjčku? 2) Proč si nepůjčíte u společnosti ověřené a známé, která má nad sebou český zákon, dozor i dlouhodobé dobré recenze...

Za mne - půjčka, za kterou musím předem platit, to je nesmysl a podvod...

tereza*

Me psali, ze penize se platí za notare, po podpisu smlouvy o pujcce a pak se vyplati penize. Uz jsem jim neodpovedela, jen me zajimalo, zda s nima ma nekdo zkusenost.?

hodnocení

BNP credit je podvod, nic jim neplaťte. Jsou to podvodníci, budu řešit trestní oznámení. Kdo se přidá
stanislava*

Bnp Credi - již mě obrali..no raději nebudu psát o kolik...hodně peněz a nic neposlali a chtějí další,že po zaplacení kauce,

nejraději bych na ně podala žalobu a hlavně na tu paní, která to zprostředkovává..Má prosím někdo v poslední době

podobné zkušenosti, nechci to tak nechat

katerina*

Mám úplně stejnou zkušenost. Prosím o radu, jak jste to řešila? Jsou to podvodníci, co se finančně pasou na lidech.

katerina*
hodnocení

0x
Mám stejnou zkušenost, věřila jsem paní co zastupuje společnost.Chtějí po mě další poplatky o kterých na začátku nebyla řeč a peníze už neuvidím...
tess*
Ja jsem to již nahlásila na policii,protože ze
mě paní Beata Michálková (údajně se tak prý jmenuje )vylákala 72.tis.a chtěla dalších 60 na kauci prý ,to už jsem nedala a šla to celé nahlásit ,nevím dnes se mě poprvé po 3 týdnech od nahlášení ozvali z kriminálky,mám se tam dostavit v ponďělí,chtějí doložit všechny ty maily a tak uvidíme,ale nevěřím,že z té zlodějky něco dostanu...
katerina*
Tak po mě nejdřív paní Andrea Nisová chtěla 9850- prý poplatek za registraci půjčky.Pak,že mi peníze do 48h převedou na účet.Netrvalo dlouho a ozvala se znovu,že musim zaplatit ještě 18500,-...tak jsem ji hned odepsala,že celé předám policii České republiky. Odpověděla mi na to...jak jí mohu takhke urážet...Jak může být někdo taková...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]