Nevíte, proč trvá i 3 hodiny? Co se tam tak dlouho masíruje? Připadá mi to dlouho. A třeba masáž prsou trvá 2 hodiny. To si neumím představit. Když jdu totiž na masáž zad, tak 40 minut mi stačí. Děkuji. doplněno 12.05.19 11:57: Tak jsem tam byla místo 1,5 3 hodiny. Prodlouzilo se to. A co se dělalo? Skoro hodinu povídání a pak masáž. doplněno 12.05.19 16:08: Ale moc se mi to líbilo.
Dobrý den, masáž zad je masáž zdravotní (a zřejmě "na pokladnu"), tak to jde rychleji. Erotická masáž musí být delší - jednak to platíte, tak dostáváte delší servis a také to chvilku trvá, než dojde k rajcu. Představte si, jak je ten masér utahaný, když např. masíruje velká prsa starší paní a dvě hodiny je přehazuje od pupíku až přes její hlavu . Zdravím!
doplněno 25.02.19 18:35:
nikc - ta pochvala bude jistě v ceně. Ovšem, nepředstavujme si, že tam chodí jenom krásné ženy či dívky. Ten masér musí zpracovat každý "materiál", který mu zaplatí (a to mu nezávidím).
Já si spíš představuji, jak masíruje malá prsa, třeba jedničky 2 hodiny. Minimum jsou ty 2 hodiny. Taky by měl asi sedět ten masér té klientce aspoň trochu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.