Ahoj jak je známé,mezi vedlejší účinky beta-blokátorů patří deprese a změny nálad,chci se zeptat jestli existují beta-blokátory které tuto vlastnost nemají?Beru Sectral 400mg jednu tabletu denně ráno a pokaždé tak za 3 hodiny po zapití mám pár hodin úzkosti a depku a nic mě nebaví a jsem protivný a náladový Za pár hodin mě to vždycky opustí a jsem zase v pohodě, směji se a jsem pohodář ale další den zase.Třeba dnes jsem si vzal tabletu v 8 ráno a měl jsem to zase,teď už je to v pořádku Myslíte že by pomohlo postupně snížit dávku třeba na třičtvrtě nebo půl tablety? Takto s tim hýbat můžu ,dovolil mi to kardiolog Vím že je to práškama protože když jsem je nebral tak jsem byl úplně jiná osobnost Díky za názory
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.