Dobrý večer prosím o vysvětlení těchto výsledků, zda je snížená, či zvýšená funkce, zda se můžu úplně vyléčit a jestli je to vážné. Moc informací od lékaře nemám a těm co mám, moc nerozumím. Děkuji.
Moc děkuju. Vůbec tomu nerozumím, lékař mi tedy moc nepomohl, vůbec nevím z čeho a tak najednou. Jaký je rozdíl, mezi normálním onemocněním a autoimunitním? Pokud byste věděla co jaká hodnota znamená, byla bych Vám vděčná.
m123*
Ty výsledky krve nevím. Mě berou jen TSH, T3 a T4. Taky to u mne bylo z ničeho nic. Autoimunitní. Byla jsem i na operaci. Do konce života jsem na lécích, ale musím říct, že je mi o 100% líp než před operací. Chce to najít si dobrýho endokrinologa.
Autoimunitní je složeno ze dvou slov. Auto = vlastní, imunita. Tedy tyhle autoimunitní problémy dělá vlastní imunita, která je zvrhlá, pošahaná, šílená. Bere tělo jako svého nepřítele a napadá ho. Podle toho jak a jakým způsobem, podle toho jsou nemoci pojmenované. Počínajíc lupénkou a až, já vlastně ani nevím až kde je konec seznamu. Je jich snad víc než 100. zdravezdravi.cz/...
Můžete zkusit i léčitele, pokud jim věříte (neinvazivní léčba, léčí pouze prostřednictvím svých rukou). V Praze je pan Davídek leciteldavidek.cz/... Na netu můžete dohledat další i s recenzemi.
Moc Vám děkuju. Co je autoimunitní, to vím, jen nerozumím těm hodnotám, jak moc je to vážné, lékaři, v dnešní době, nic moc neřeší. Také proč mám zvýšený cukr, zda je to k tomuto onemocnění...
Nemáte pravdu, že lékaři moc neřeší. Je potřeba se ptát. Věřte, že když se zeptáte, každý rád odpoví. Jen u něčeho, kdy je bezmocný, se tváří jako by ohluchnul a má podivné řeči. Je potřeba se ptát! V ordinaci, ne na chodbě nebo na netu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.