Nejste přihlášen/a.
Dobry den..
ja jsem Dominika.už jsem tu nekolikrat byla..ale neviim si rady..je mi 14 jsem z olomouce..a strašne rada zpivam..zpivam i ve škole na ruznych besidkach..už od malička jsme chtela byt zpevačkou nebo herečkou..chtela bych třeba zkusit tu herečku..zahrat si třeba ve filmu nebo v serialu.nebo kllide i v reklame..proste chtela bych to zkusit..!Moje oblibena herečka je Miley Cyrus..a ta řekla v jednom rozhovoru že pokut chci neco tak musim za tim jit..a ja bych se strašne chtela venovat herectvii.jenže jsme uplne normalni holka..ktera si nevi rady..jak si splnit tento sen..prosiiim poradte mi!protože si myslim pokut neudelam neco tet..tak přište bude pozde..už jsem se divala nekolikrat na strankach..Castingu...ale proste jsme nic nenašla..
proosiim poradte mi..co by jste delaly?vy?neviim ani komu mam napsat nabo kam ma zajit..prosiim tak mi pomožte..
Milá Domčo,
co se herectví týče, zapátrej, kde je ve vašem městě divadelní kroužek pro mládež a začni hrát ochotnické divadlo, většinou ti poradí v Domu dětí a mládeže nebo ve škole. Druhá věc je dobře se učit a po skončení základky zkusit konzvervatoř, případně jít na gymnázium po něm jít na DAMU.
Pro zpěvačku se musíš především vyzpívat, posadit hlas, pracovat s ním, takže když budeš v tom Domě dětí a mládeže, poptej se tam i po učitelce zpěvu.
Ahoj,
dostala jsi dobré rady o zpívání, drž se jich. Co se týče herectví: nevím jaké castingy jsi zkoumala. Jsou castingové agentury, kde se můžeš zaregistrovat ( v tvém věku zřejmě se soughlasem zákonného zástupce), tam hledají a obas nabízejí role v komparsu - ii to je určitá příprava - herecké role asi spíš zkušenějším, kteří mají něco za sebou. Ale pozor, mezi takovými agenturami se často vyskytují podvodníci, kteří za registraci vyberou peníze a dál už nehnou ani prstem. (A mohou být i horší případy.) Z tohohle hlediska ti doporučuji, podívat se na stránky pana Liřího Maria Siebera, herce, který má o agenturách přehled a velmi mnoho času věnuje tomu, aby dobré agentury uvedl a před špatnými varoval, a najdeš tam i diskuze a můžeš se tam poučit.
Přeji mnoho zdaru.
doplněno 08.02.10 19:53:Koukám, že v mém příspěvku není jasně vidět odkaz na ty stránky. Tak ještě jednou, explicitně"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.