Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
V nedávné době v mém okolí začala "řádit" společnost Diamond way - je to společnost, která za 16 000,- prodává kalalogy se slevovýmy kupony. Nemálo z mých známých si už tyto katalogy pořídili - nicméně všechno kolem této společnosti mi připadá divné - na netu je k nalezení jen v registu firem, a v jedné debatě na stránce, která prostě nefunguje - alespoň mě se vždycky "sekla" a bylo nutné ji zavřít - a nebýt na internetu, mi u společnosti, která je zaregistrovaná od roku 2007, připadá divné.
Všichni známí, kteří už jsou v tomto podniku namočení o společnosti mluví jako o nejakém neurčitém zázraku a to jen opatrně a šeptem, jakoby byly členy nějake sekty nebo co. Nechali se nachytat dokonce i opatrní a vcelku nedůvěřiví, inteligentní lidé.
Firmu vede nejaký Pavel Švec ročník 78, oficiálně je nyní jednatelkou pravděpodobně jeho matka Zdeňka Švecová. Firma byla původně od někud z jihlavska, momentálně je údajně Brněnská.
Nevím jestli jsem jen standardní nedůvěřivec, nebo jestli jde opravdu o nějako levotu - proto Vás porosím, pokud máte s touto "firmou" jakoukoli zkušenost, podělte se o ni.
Moc děkuji.
Mirka
Jakmile jsou někde nabízeny slevy za poplatek předem jde na 90% o nepříliš dobře maskovanou pyramidovou hru neboli letadlo. Pokud ještě navíc kupujete katalog od někoho kdo v tom už jede nebo firmě sdělíte kdo vám koupi doporučil a i Vy dostanete provizi za to, že někoho přivedete tak jde o tento podvod na 99,9%. Další příznak: předražené zboží které jinde dostanete ve stejné nebo lepší kvalitě za nižší ceny. Hledejte diskuse o Leonardo VBC, Golden World Club, Lyoness (ten je maskovaný nejlíp) ...
Vy jste nečetla povídku Šimka a Grossmana Exkurze do ZOO s proslulým výrokem prof. Zelí "Nechci slevu zadarmo!"
doplněno 08.02.10 14:41:Vydělat se na to dá pokud nastoupíte na začátku a nedáte se zlákat k "reinvestici".
K argumentům zastánců, že jim to přece vyneslo: každé letadlo musí být postavené tak, aby na začátku hezky letělo (vynášelo i ovečkám). O to víc pasažérů naláká k nasednutí. Některá letěla hodně dlouho, jsitý Bernie Madoff pár desítek let. Zůstala po něm sekera asi 50 miliard dolarů.
Jinak pokud chcete vědět jak a kdo na takových systémech může vydělat aniž to založil tak forum.finexpert.cz/... , sekce Investování, fórum All Property, strana 43 . Omlouvám se pokud jste schopna zařadit se do skupiny "lidí co mají rádi peníze", pak radím blbě.
Nemám ráda peníze, protože jsou vždycky až na prvním místě
Každopádně vím, že pro výdělek se musí pracovat, chápu systém letadel, pyramid i MLM a ztoho mála co vím o Diamond way mi to do těchto znalostí přesně zapadá, jenžě mě hodně překvapilo, kolik z mých známých je tak naivních, že se do toho nechali navézt a jelikož jsou tím jako zhypnotizovaní, je mi jasné že na moje orgumenty - ať už jsou jakkoli, rozumné a reálné - nebudou vůbec brát zřetel, prostě by to chtělo najít někoho, kdo už se ná tehle diamantové cestě spálel - to by byl snad jediný použitelný argument a a to je vlastně důvod proč do tétó debaty píšu.
Ani nepřemýšlím o tom , že bych se do něčeho podobného zapojila - maximálně mne jímá zvědavost, jakou psychologickou taktiku mají v DW že z mých přátel nadělali slepé ovce.
Prošel jsem toho na webu o těchhle společnostech dost, byl jsem jako doprovod na víkendu skupinky Amway. Někde na webu jsou k dohledání popisy setkání Amway i jiných podobných společností. Všichni kdo to přežili se zdravým rozumem se shodnou: SEKTA. Udělají cokoli, aby Vás dostali na setkání a tam Vám vymyjí mozek tak, že se ráno budete divit co jste podepsala. Dost těch kdo odolali před účastí varuje, sami přiznávají, že v tom prostředí byli sami silně nalomeni uvěřit. No a po nastoupení nezbývá nic jiného než do toho namočit jiné ... Hamižnost dokáže zrak i mozek zcela zatemnit. Máme ji v sobě každý.
Pohledala jsem na netu a našla obvyklé odkazy, kde najdete "pozor na frimu Diamond Way"- a pak nejdou rozkliknout... Tahle ale šla: diskuze.wordpress.com/...
a dočtete se:
" Pozor na Pavla Švece je to člověk bez charakteru! Prostě někdo kdo nemá svědomý.Datum zápisu: 19.října 2007
Obchodní firma: Diamond Way s.r.o.
Zapsáno: 19.října 2007
Sídlo: Jihlava, Smetanova 2, PSČ 586 01Zapsáno: 19.října 2007
Identifikační číslo: 277 51 571Zapsáno: 19.října 2007
Pavel Švec, r.č. 780727/4365
Polná, Na Vyhlídce 1163, PSČ 588 13
den vzniku funkce: 19.října 2007Zapsáno: 19.října 2007
Děkuji za prezentaci pane šveci
Osobní zkušenost nemám, po tomto příspěvku bych dala ruce okamžitě pryč Ať je to, jak chce, kloudného se nedozvíte nic, a co se dozvíte, zavání (s prominutím) průserem. A s tím internetem máte sama pravdu... Kdepak. Dobrých 16 tisíc na spoření
No a ještě tady: diskuse.doktorka.cz/... - to je prostě diskuze jako o každé jiné firmě na bázi MLM, či co to je... Nesedí mi to.
doplněno 08.02.10 14:18:A ještě zde: firmy.nasepenize.cz/...
Tak nejdřív se zabývala vším možným, teď už podnikání raději firma nespecifikuje... Uf uf...
dobrý večer
Vi tady mluvíte o člověky který nám umožnuje si udělat uspěch a vydělat pořadné peníze a kritizujete tu člověka kterého vubec neznáte kdyby jste ho znali je to supr borec a já mu fandím tento člověk to má v hlavě spočítané jak se tak dívam na vás vy tam máte tak nasrané a né rozum jo dobrých 16litru na spoření to bych ty prachy dal rači na diamond way a udělal bych to znova pro tože ty prachy se mě do měsíce vrátili proč bych se měl dřít tady někde ve fabryce když mužu mět 3x tolik a navíc ty fabryky už nepatří čr všechno v tomto státě je rozprodané náš stát je banda tupých hlav za cizí fabryky kopat nebu to se na mě nezlobte abych obohacoval nějakých němcu rakušáku a tu další verbeš tak si vymette prach z hlavy a nebojte se toho já toho rozhodně nelituju. Pa mějte se jak chcete se mít :D
Podle tvého příspěvku a gramatiky soudím, že asi budeš taky nějakej prefabrykátor s 16 litrama dutého prostoru v lebce... heh
Dobrý den,
Někdy začátkem tohoto týdne mi kamarádka sdělila,že mi může najít práci i přes domácnost.Upozornila jsem
ji,ze nechci praci jako takovou kdy budu muset chodit zvonit po lidech a nabizet jim kosmetiku,peřinače,hrnce apod.Rekla me ze ne,ze staci pouze aby ja nebo muj pritel mel ridicsky prukaz a v nedeli a pondeli v libovolnou hodinu cas.Rekla sem ji ze vse splnujeme.Nabidla mi,ze si tam muzeme vydelat az sta tisice.Ja jelikoz jsem na MD a pritel pracuje je nase spolecna mzda docela mala na to co vse platime.Jestli se nejedna o maly uver na byt,tak i velky,inkaso,pojisteni bytu,pojistka na pritele,splaceni auta,pojistka auta atd.vzdy neco se kazdy mesic najde.A jeste ke vsemu mame byt ktery neni zarizeny.Jen z poloviny.Vse je drahe .Jak plinky tak po mleko pro naseho maleho.Dala nam papir ktery jsme podepsali s tim,ze je to formular o tom aby jeji manazerka vedela,ze tam privede novych lidi..Pak po nas chtela uz penize .Ze uz byla jednou spalena s tim,ze se taktez jak s nami domluvila sraz s jinou kamaradkou ktere tam objednala misto a pak ze nedojela.Na papire bylo napsane 300kc.Ale zepry ze znamosti jen 100kc.I to je divne.Preci se musi ridit podle nejakch stanovenych papiru..Pak me napadlo,ze zda si ten papir jenom neudelala na pocitaci a pak si ho i sama vytiskla.Je to kamoska kterou jsem nevidela ze par roku a za tych par roku se clovek zmenil,zmenil nazor na svet i na penize.I tak vlastne celkove.Ale verila jsem ji.Odsouhlasili jsme schuzku a dali sraz.O firme nam nerekla nic protoze nam rekla ze se vse dozvime az na za sedacce,ze se to vysvetluje ztezka,ze nam nemuze dat podrbne informace o firme ale ze se ta firma chce predstavit sama.Ze je na trhu teprve asi 8mesicu.
Sraz byl v Hustopecich u Brna v nedeli o 15:30hod.Ja ji duverovala,je to jen preci kamaradka.Ze sve vlastni zkusenosti mi rekla,ze se jedna o firmu na ktere muzeme mit pekne penizky.Padla nedele.15:30jsme tam byli .Sraz byl v Hoteli Centro v Hustopecich u Brna.Vse bylo velice prijemne,manazerka,asistent manazera apod.Pul hodiny byla kecacka o tom jak muzeme zbohatnout behem par dnu.Pak 15minutova prestakvka.A znovu zacali kecat ale tentokrat jak muzeme penize investovat a jak je muzeme vydelat,ze jsou 2zpusoby vydelku.To me i pritele zaujalo.Jeden zpusob byl slevova knizka se 120firmami a slevami.Jakmile byh ji vycerpala musela bych si koupit novou za 500kc.A pak druhou formou je ziskavani novych lidi.Rekli jsme si,ze to nebude zadny problem.Pak byla ta investice nejnizsi byla16 300kc,42 000,a okolo 80 000kc.Na to jsem nebrala ohled protoze jsem si myslela,ze je to mineno tim,ze az si nich vydela znacnou castku tak si budu moct nejake penizky investovat apak vymenit za blyskave kaminky-dyamanty jak bylo tam receno.Vse skoncolo a rozdali papiry ktere se mely vypnovat.Ja si odsocila na wc a tam jsem slysela dve uchazecky jak spolu diskutovaly.Jedna te druhe si na to rikala,ze se jedna o velkou zalezitost jen tak dat tolik penez do frc,ze se ji to moc nezda.A v tu chvili jsem na situaci divala uplne jinak.Mohu opravdu rict,ze opravdu ta schuzka v sale kde jsme byli s 60dalsimi uchazeci bylo dalsich 60zhypnotizovano...Mohu jen potvrdit.Az pak na tom zachodku se me vse probehlo hlavou..Dosla jsem ke stolu kde sedel muj pritel,kamaradka a asistent manazera.Pritel se na me podiva l a nevericne mi rekl,ze by jsme to brali ale ze je tu jediny hacek.Ja jsem se na nej podivala a pak jak vyslovyl penize,..nicemu jsem nechapala.Rekl ze ta investice jsou jakoby prihlasovaci investice do nasi budoucnosti.16 300byla nejnizsi castka.Manazer nam nabidnul kde by jsme si ty penize mohli sehnat a pak az jsme dosli k zaveru ze neni cesta nabidnul nam,ze nam ty penize sezene.Ktere mu budeme muset zaplatit.Uvedomila jsem si,dalsi dluh.Porad nas ukecavali az jsme podepsali.Je tam psano,ze pokud do 4dnu nebudou penize prevedeny na ucet tak smlouva zanika.Souhlasili jsme.Az teprve doma jsme si uvedomili,ze se da zit i bez tych statisicu..Clovek si na to musi jit vydelat aby mohl dostat penizky ale cekat a spolehat na druhe to ne.Protoze v tomto pripade je to takova pyramida.Nekdo tam ty penizky vlozit musel ale je mu se to pak vraci 5nasobku.Protoze jestli si uvedomime,ze nekdo tam vlozi 42 000nebo 80 000 vydelava na tim.Proto chteji tu ivestici a lidi..Moc se nam to s pritelem nelibilo tak jsme to zrusili.Pujcili by jsme si 16 000kc a pak penize by z jejich strany nebyly a co pak?nebo by jsme nesehnali lidi a co pak?RUCE PRYC!
Pokud si po sobe prectes svuj uvodni prispevek, nemuze te snad napadnou nic jineho nez LETADLO, ne?
My z Diamondu víme jak se chceme mít a proto taky makáme aby tahle firma byla pro všechny, kteří chtějí ušetřit nemalé peníze. všichni znají Amway a já tuto firmu nebudu a nechci hanit, za ta dlouhá léta co je na světě toho ta společnost hodně dokázala. Naše firma Diamond roste den o de dne více.Chápu i lidi, kteří byli na setkání s firmou Diamond way, ale z nějakého důvodu (pravděpodobně "investice" ) se zalekli a nestali se partnery. Co ovšem nechápu je, když někdo kdo byl na setkání dále haní firmu Diamond a ještě víc když jsou lidé tak tupí a věří jednomu člověku co se rozhodl nestát partnerem, i když nebyli v Hustopečích vše mu sežerou, jediné co vědí je katalog a popřípadě částka. Tito lidé, co to neviděli na vlastní oči jsou daleko horší! Oni neví o čem mluví! Mluvit o něčem co sem nikdy neviděl a nezažil je lež a lží to zůstane. Lidé mluví často o pyramidě či letadlu a když se jich zeptáte na to, co to vlastně je tak vám řeknou jen to co jim televize popřípadě někdo jiný nakukal, aby nevypadali hloupě,ale to co uslyšíte hloupé je. Dívejte se někdy na večerní zprávy a uvidíte jak jsou lidé manipulování politikou a hlavně samou špatnou zprávou, protože ta se šíří jako lavina! MImochodem šetřit za několik tisíc až částky statisíců a časem i více je opravdu hodně dobrá nabídka ke zvážení.
Na závěr..každý na tomto světě má své sny a cíle, jen pár vyvolených se jich dočká a ten zbytek bude dělat v továrně za 12 čistého měsíčně po celý život a nikdy nic nedokáže.
nerozhodujte za život druhých lidí, jen oni sami mají právo si zvolit.
vy z Diamondu nevite nic!Pisete zde ze to neni zadna pyramida..tak me tedy vysvetlete proc lidi musi tam vkladat take nehorazne penize predem?sice nekteri vydelavaji 12 cisteho ale i z toho musi clovek vyzit!kde ma napriklad takova matka na MD vzit 16000?nebo clovek ktery je na UP?clovek by si mel pomahat tak,ze se druhemu pokusi najit praci na ktere si vydela...ne prodela...a bude muset tam vrazet celozivotni uspory!
clovek kdyz je jak zhypnotyzpovan podepise vse§!A pak se divi kdyz mu dojde exekucka dom a vydrucchtuje mu byt s tim,ze podepsla neco cemu pak neni cesty zpet!
No to snát není pravda to bych teda chtěla vidět pro koho jsou životní úspory 16 000? Tak to je dost ubohééé ja sem brala 10 000 čistého a přece jsem je do diamond day dala a nelituju. mnohokrát se mi vrátili a vy co jste v hustopečích nebyli jsem rači nic nepište dyž nevíte o co jde! Jak to ak čtu píšou sem jen ti kteří neinvestovali a těď závidí těm kteři na to měli a vydělávají!
Tak at sem napíše někdo , kdo do toho peníze dal a nmevratila se mu ani koruna hm?
na to bych byla dost zvědavá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.