Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lenost. Co s tím?

Od: liny odpovědí: 8 změna:

AHoj

Je mi 16 a poslední dobou se mi zdá že jsem línější a línější a nevím co stím.

Vždy příjdu ze školy a mám chuť sebeou fláknout do gauče a nic nedělat jenže pak si uvědomím že promarním zbytek dne kdybych třeba mohl jít ven nebo dělat prostě něco užitečnějšího, naštěstí se teda vždy k tomu přemůžu. Pravda je že když svítí venku sluníčko a je teplo tak se mi to neděje, prakticky to mám hlavně přes zimu a nejen tu lenost ale všude usínám. Je možné že na mě takhle působí počasí?

Dřív ale mohlo být venku jakkoliv a nedělo se mi to.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aaa*
hodnocení

0x
Ahoj, s náladou jsi na tom jak? Protoze nechuť k jakekoliv činnosti muže znamenat i deprese. Je mozne ze jsi vycerpany. Tak bych zkusila i zvysit počet naspanych hodin. Dale bych si zkusila napsat seznam co za ten den potrebuji udělat a postupne si to odskrkavat. Denní činnosti bych stridala i podle toho jestli te baví nebo ne nebo co je potřeba nejdříve udělat. Nebo bych se zkusila přihlásit do nějakého zájmového krouzku :)
liny
hodnocení

Je pravda že nemám zrovna jednoduchý život, obzvlášť poslední dobou ale to je nadlouho.

aaa*
Mozna to souvisí i s tim.. Zkusila bych se poradit s rodiči a možná i s psychologem.

hodnocení

0x

Ahoj.
Samozřejmě,že na nás vlivy počasí působí.

Obzvláště razantní teplotní změny.Ale proč stále usínáš?
To bude vědět zřejmě lékař,vyraž k němu co nejdříve.
Můžeš mít málo kyslíku v těle,můžeš mít vysoký krevní tlak či naopak nízký,a tak bychom mohli spekulovat dále.
Máš nadváhu? Jak se stravuješ? Sportuješ? Jaký máš pitný režim? *nevi*

liny
hodnocení

Vypiju denně i 2,5 litru. Stravuju se rozhodně lépe jak vrstevníci co nechodí ve škole do jídelny ale objedvají nějaký hnusný bagety. A váhu mám normálni a tlak taky. Pokud možno tak se i co nejvíce hýbu.

Nevíme,jaký máš život,ale pokud je u Vás doma cosi v nepořádku,mohl bys mít deprese.

Opět opakuji,zajdi si za svým lékařem a tomu to řekni.
My to tady bohužel nevyřešíme !

jaro*
hodnocení

0x

Jenom si odpočívejte, dokud máte tento věk. Život je tvrdý, tak sbírejte síly na dobu, kdy už budete plně funkčně dospělý. Těšte se, až budete mít tři děti. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]