Nejste přihlášen/a.
Mám pocit, že aktivní není. V jiné otázce si také někdo stěžoval, že se tam nemůže přihlásit a že zaplatil zboží. Tak jsem to také zkusila a nešlo to. Zkoušela jsem několikrát a pokaždé mi to napsalo, že tuto adresu nelze najít. Tak to asi blokli. Já tam nikdy nenakupovala, ale protože se zde řešilo, zdali je tento obchod spolehlivý, tak jsem tam nakoukla a v té době mi to otevřít šlo úplně napoprvé a jednoduše. Nyní to opravdu nejde.
Možná se už napakovali, přišlo na ně dostatek stížností nebo prostě jen výpadek. Nějak mi stejně připadá divné, že tam funguje tolik lidí. Vždyť to byl jen nějaký pofidérní přeprodej z čínských obchodů, různé padělky a vůběc vše možné, co člověk sežene i na jiných prověřených obchodech.
Proč bych měla nakupovat u někoho, u kterého už dopředu předpokládám, že mi přijde domů nějaký šunt, nebo vůbec nic? A když si budu objednávat třeba šaty za 150 korun, tak mi musí být už dopředu jasné, že to co mi domů přijde, nebude ani kvalitní hadr na podlahu. A já nejsem ochotná obětovat těch 150 korun na nějaké šaty, kterými ani tu podlahu nevytřu. A jestli si objednáte šaty třeba za 300 korun a pak řeknete, že Vám bylo dopředu jasné, že to nebude nic moc a pak klidně oželíte 3 stovky, tak tomu teda neříkám dobrý přístup k nákupu a ani k penězům. Nebo mi to nějak blíže vysvětlete. Jakou sumu jste ochotna při nákupu "obětovat". Teda vyhodit z okna? To by mne docela zajímalo. Co se mne týče, tak nejsem ochotná vyhazovat z peněženky ani jednotlivé koruny. Proč bych to proboha dělala?
No já jsem si všimla až po Vašem upozornění, že to opět funguje, protože já u nich nenakupuji. Tak tím lépe pro všechny, kteří tam nakupují a jsou spokojeni. Ale to tričko za 80 Kč., no nevím. Schválně se podívám.
Tak jsem v rychlosti koukla, ale za 86 Kč jsou tílka, ne trička a nic moc. Zítra tomu dám víc času a prohlédnu si to trochu podrobněji ze zvědavosti. Ono asi bude záležet na náročnosti klienta. Ono takové tílko koupíte i tady u Vietnamců a bude za stejnou cenu a můžete si ho vyzkoušet a opravdu se přesvědčit o materiálu.
Tak jsem se opravdu důkladněji podívala a napřed jsem si myslela, že by to mohla být docela dobrá konkurence Aliexpressu a už jsem se chtěla na zkoušku přihlásit a něco koupit. Ale předtím jsem klikala na různé zboží a četla recenze u zboží, které znám z Aliexpressu. Například strečové bavlněné legíny, které mám už dva roky a se kterými jsem velmi spokojená, tak u Vova jsou recenze špatné. Že neodpovídají popisu a že je materiál umělý a průhledný. Pak jsem klikla na nějaké prstýnky, protože mne zarazila cena. Prsten s pravým safírem a dokonce ve zlatě bílém, nebo žlutém 25K
za 20 korun. Původně byl asi za 125 Kč. A takových nabídek je tam opravdu hodně. Takže tam nakecají všechno možné a pro mne tohle není důvěryhodný obchod. Obrázky jsou ale lákavé
, jenomže nekupuji obrázek, ale produkt. Podle mne to vůbec není nikým hlídané a obchodníci si tam mohou napsat cokoliv a nemají žádné postihy a to je špatně. Kupovat v takovém obchodě je opravdu sázka do loterie a to mne teda neláká. Nakupuji hodně a také pro známé, takže mám ve zvyku opravdu dobře vybírat a hledat zboží, kde je jistota minimálně na 90%, jinak to nemá smysl. Dále jsem četla, že mnoho lidí zboží vůbec nedostalo a jiní píší, že neodpovídá barva, kterou si vybrali. Klidně místo černých kalhot pošlou bílé a to je sakra rozdíl. Takže za mne Vova ne.
Teď jsem hledala Korejský čaj a na Aliexpressu mi všude odepsali, že nemají naskladněno. Tak jsem se schválně podívala na Vovu a tam jsem čaj našla. Ale když jsem koukla na recenze, tak lidem místo čaje, přišly třeba korálky , nebo nic. A ta cena je podezřele nízká. Tyhle čaje jsou dost drahé, většinou kolem několika stovek, záleží na kvalitě a hmotnosti, ale půl kila špičkového čaje za 58 korun, to mi je teda hodně podezřelé.
Takže dlší důkaz, že je ten obchod nespolehlivý. Podle mne tam jsou nalezlí všichni ti obchodníci, kteří byli pro svou nedůvěryhodnost z Aliexpressu vyhozeni. A tady, protože je nikdo nekontroluje vesele podvádí dál.
No asi ne přímo pro starší ženy, ale i mladé ženy jsou náročné. Všechno to je polyester a určitě to nebude v reálu vypadat tak jako na foto. Ušití bude odfláknuté a bude na první pohled vidět, že je to levný "šunt". Rozklikla jsem poctivě jednu po druhé a četla i recenze. Všichni spokojeni nejsou, asi budou patřit mezi ty náročnější ženy, dívky. Já se jenom divím, že si to někdo objedná, když vidí tu cenu. Je přece jasné, že to nemůže být nic kvalitního. A navíc u těch výrobků není ani napsáno, jaký je to materiál, kromně snad jedné položky, kde je narovinu napsáno, že to je polyester.
Aha! No mne by teda nebavilo objednávat něco, o čem dopředu pochybuji. A ještě ke všemu abych si říkala, že to nevadí, že to stálo jenom 2 stovky, nebo 80 korun. Tomu už vůbec nerozumím. Takové "nákupy" by mne teda nebavily. A už nemusíte přeposílat odkazy, je to všechno na jedno brdo. Mějte se moc hezky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.