Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VoVa.com je ještě aktivní?

Od: tomk* odpovědí: 19 změna:
Je ještě aktivní obchod Viva.com?
Na začátku měsíce jsem na něm ještě objednával a dnes se nemohu přihlásit.
Chyba na webu.
Děkuji za odpověď a zkušenosti.
T.K.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejde to ani dneska.

hodnocení

0x

Mám pocit, že aktivní není. V jiné otázce si také někdo stěžoval, že se tam nemůže přihlásit a že zaplatil zboží. Tak jsem to také zkusila a nešlo to. Zkoušela jsem několikrát a pokaždé mi to napsalo, že tuto adresu nelze najít. Tak to asi blokli. Já tam nikdy nenakupovala, ale protože se zde řešilo, zdali je tento obchod spolehlivý, tak jsem tam nakoukla a v té době mi to otevřít šlo úplně napoprvé a jednoduše. Nyní to opravdu nejde.

m123*
hodnocení

0x

Pokud se přihlašujete z pc nebo notebooku, tak to dnes nejde. Přes apku to prý před cca hodinou začalo jít.

eri
hodnocení

0x

Dobrý den,taky mi to nejde a jsem docela naštvaná a nevím co se děje.

nox®
hodnocení

0x

Možná se už napakovali, přišlo na ně dostatek stížností nebo prostě jen výpadek. Nějak mi stejně připadá divné, že tam funguje tolik lidí. Vždyť to byl jen nějaký pofidérní přeprodej z čínských obchodů, různé padělky a vůběc vše možné, co člověk sežene i na jiných prověřených obchodech.

mojejmeno
hodnocení

0x
Několikrát jsem tam nakupovala, vždy mě to přišlo nebo vrátili peníze když zrušili objednávku. Vrátili peníze i když jsem jim napsala ze nejsem spokojená s jednima šatama, ani fotku nechtěli. Ale stránky nejdou teď ani ne 35 hodin, tak se jim něco pokazilo a zpravují to, máte nakupovat za částky který jste ochotni obětovat, právě z tohoto důvodu.

Proč bych měla nakupovat u někoho, u kterého už dopředu předpokládám, že mi přijde domů nějaký šunt, nebo vůbec nic? A když si budu objednávat třeba šaty za 150 korun, tak mi musí být už dopředu jasné, že to co mi domů přijde, nebude ani kvalitní hadr na podlahu. A já nejsem ochotná obětovat těch 150 korun na nějaké šaty, kterými ani tu podlahu nevytřu. A jestli si objednáte šaty třeba za 300 korun a pak řeknete, že Vám bylo dopředu jasné, že to nebude nic moc a pak klidně oželíte 3 stovky, tak tomu teda neříkám dobrý přístup k nákupu a ani k penězům. Nebo mi to nějak blíže vysvětlete. Jakou sumu jste ochotna při nákupu "obětovat". Teda vyhodit z okna? To by mne docela zajímalo. Co se mne týče, tak nejsem ochotná vyhazovat z peněženky ani jednotlivé koruny. Proč bych to proboha dělala? *zmateny*

mojejmeno
Tak asi tam nebudu objednávat nic třeba za 1000kc, protože kdyby mi ta věc nepřišla nebo by se mi nakonec nelíbila tak by to bylo moc, jak pro ten obchod, tak pro mě. Já jsem si objednávala šaty za 200kč, jedny byly dobrý, velikost, materiál, střih, na mě vypadaly dobře. Ale druhý měly být především nositelný na ven, jenže jsou průhledný, a to na fotce vypadaly dobře, ještě jsem zkoumala na fotce jestli náhodou neprosvítají, ale vypadalo že jsou kvalitně ušitý, ale pak mi došlo takový pyžamo. Proč někdo nakupuje použitou elektroniku, proč někdo nakupuje na bazosi, proč si někdo nechává posílat zboží na dobírku, a hlavně proč si někdo kupuje losy v trafice. Jinak ty peníze mi vraceli 1x, objednávku mi zrušili taky jen 1x nebo 2x. A je mi jasný že kdybych si nechala vracet peníze za každou věc co si objednám tak by ke mě taky měli asi jinej přístup, ale já sem s nima spokojená celkově, a neberu to jako vyhazování peněz když mi je můžou vrátit když nejsem spokojená s nákupem.
mojejmeno
Jinak je celkem zajímavý, že skoro po všech chtěli fotku karty, jen po mě ne. Jestli to nebude nějaká pomluva, ani se nesnažili vyfotit tu zprávu a dát ji sem, ale to asi nejde, protože nic takovýho nepíšou, a to jsem tam platila asi třema různýma kartama, a posílala jsem na 2 různý adresy. A vůbec to není tak, že bych si řekla že oželím 300, ale tak, že zaplatím 300 a buďto mi to dojde nebo na, buďto budu spokojená nebo ne,a jinak mi ty 300 vrátí. Tady to jak ty peníze nevrací jsou taky lži.

mojejmeno
hodnocení

0x
Všimli ste si? Už můžete kupovat trička za 80kč a vysoce kvalitní lesky na rty za 15 kč. Takže vás neokradli.

No já jsem si všimla až po Vašem upozornění, že to opět funguje, protože já u nich nenakupuji. Tak tím lépe pro všechny, kteří tam nakupují a jsou spokojeni. Ale to tričko za 80 Kč., no nevím. Schválně se podívám.

Tak jsem v rychlosti koukla, ale za 86 Kč jsou tílka, ne trička a nic moc. Zítra tomu dám víc času a prohlédnu si to trochu podrobněji ze zvědavosti. Ono asi bude záležet na náročnosti klienta. Ono takové tílko koupíte i tady u Vietnamců a bude za stejnou cenu a můžete si ho vyzkoušet a opravdu se přesvědčit o materiálu.

Tak jsem se opravdu důkladněji podívala a napřed jsem si myslela, že by to mohla být docela dobrá konkurence Aliexpressu a už jsem se chtěla na zkoušku přihlásit a něco koupit. Ale předtím jsem klikala na různé zboží a četla recenze u zboží, které znám z Aliexpressu. Například strečové bavlněné legíny, které mám už dva roky a se kterými jsem velmi spokojená, tak u Vova jsou recenze špatné. Že neodpovídají popisu a že je materiál umělý a průhledný. Pak jsem klikla na nějaké prstýnky, protože mne zarazila cena. Prsten s pravým safírem :-D a dokonce ve zlatě bílém, nebo žlutém 25K *zmateny* za 20 korun. Původně byl asi za 125 Kč. A takových nabídek je tam opravdu hodně. Takže tam nakecají všechno možné a pro mne tohle není důvěryhodný obchod. Obrázky jsou ale lákavé *palec*, jenomže nekupuji obrázek, ale produkt. Podle mne to vůbec není nikým hlídané a obchodníci si tam mohou napsat cokoliv a nemají žádné postihy a to je špatně. Kupovat v takovém obchodě je opravdu sázka do loterie a to mne teda neláká. Nakupuji hodně a také pro známé, takže mám ve zvyku opravdu dobře vybírat a hledat zboží, kde je jistota minimálně na 90%, jinak to nemá smysl. Dále jsem četla, že mnoho lidí zboží vůbec nedostalo a jiní píší, že neodpovídá barva, kterou si vybrali. Klidně místo černých kalhot pošlou bílé a to je sakra rozdíl. Takže za mne Vova ne. *nene*

Teď jsem hledala Korejský čaj a na Aliexpressu mi všude odepsali, že nemají naskladněno. Tak jsem se schválně podívala na Vovu a tam jsem čaj našla. Ale když jsem koukla na recenze, tak lidem místo čaje, přišly třeba korálky *smich*, nebo nic. A ta cena je podezřele nízká. Tyhle čaje jsou dost drahé, většinou kolem několika stovek, záleží na kvalitě a hmotnosti, ale půl kila špičkového čaje za 58 korun, to mi je teda hodně podezřelé. *sok* Takže dlší důkaz, že je ten obchod nespolehlivý. Podle mne tam jsou nalezlí všichni ti obchodníci, kteří byli pro svou nedůvěryhodnost z Aliexpressu vyhozeni. A tady, protože je nikdo nekontroluje vesele podvádí dál. ;)

mojejmeno
52kc
vova.com/...
71kc ve sluníčkové barvě
vova.com/...
57kc
vova.com/...
71kc
vova.com/...
75
vova.com/...
No ale nic pro starý, ale je to tak na pláž

No asi ne přímo pro starší ženy, ale i mladé ženy jsou náročné. Všechno to je polyester a určitě to nebude v reálu vypadat tak jako na foto. Ušití bude odfláknuté a bude na první pohled vidět, že je to levný "šunt". Rozklikla jsem poctivě jednu po druhé a četla i recenze. Všichni spokojeni nejsou, asi budou patřit mezi ty náročnější ženy, dívky. Já se jenom divím, že si to někdo objedná, když vidí tu cenu. Je přece jasné, že to nemůže být nic kvalitního. A navíc u těch výrobků není ani napsáno, jaký je to materiál, kromně snad jedné položky, kde je narovinu napsáno, že to je polyester.

mojejmeno
Trička od 200, který z nich je nejhezčí? A který bych si troufla koupit bez zkoušení? Ani jedno, buďto nepřijde, tak mi vrátí peníze, nebo přijde a bude vadný, tak mi vrátí peníze a buďto je budou chtít vrátit nebo ne, podle toho zaplatím poštovné, nebo se ještě může stát že mi nebude, ale tričko bude v pořádku tak nebude důvod pro vrácení peněz, to je to čeho bych se bála, tak proto nakupuji jen tak aby mě utracený peníze nemrzely.
vova.com/...
vova.com/...
vova.com/...
vova.com/...
vova.com/...
vova.com/...

Aha! No mne by teda nebavilo objednávat něco, o čem dopředu pochybuji. A ještě ke všemu abych si říkala, že to nevadí, že to stálo jenom 2 stovky, nebo 80 korun. *zmateny* Tomu už vůbec nerozumím. Takové "nákupy" by mne teda nebavily. A už nemusíte přeposílat odkazy, je to všechno na jedno brdo. Mějte se moc hezky.

mojejmeno
Ale nikde jsem nepsala že si budu kupovat tričko, ani jedno se mi nelíbí, koupila jsem si obal na brýle, a byla jsem spokojená, řasy s magnetem a taky dobrý, kdyby ne tak bych jim to vyfotila a vyreklamovala, no prostě je malá šance že o peníze prijdu. Zajímavý že píšete o něčem, co vás ani nezajímá.. to je jak kdybych do diskuze o mercedesu napsala ze nemám mercedes a ani si ho nehodlám kupovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma recenze vova
Otázky na téma vova recenze

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]