Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problémy se zádama a chodím na rehabilitace. Někdy minulý týden mě začala strašně bolet levá pata, je zajímavé že na stejné straně, jako mám veškeré problémy se zády. Mám zablokovanou L stranu zad. Nejdříve jsem si myslela, že to může být z bot, jelikož teď častěji chodím venku. Začala mě bolet víc a víc, takže si ji mažu Dolgitem a Liotonem. Asi teprve 3 dny, takže nečekám zázraky, ale vůbec to nepomáhá, naopak. Přijde mi, že ji mám i modroufialovou, to jsou asi vidět žíly. Včera jsem chodila v měkkých bačkorách, ale dnes už to nepomáhá a pata bolí hrozně i tak, i když je v naprostém klidu. Pomalu mě začíná bolet i pravá. Za necelý týden jdu k dr. Jak si mám do té doby ulevit? Může to být opravdu z bot? Děkuji moc za radu
PS.: nemám žádné nové boty, nikdy mě pata nebolela, nikdy jsem s tím problémy neměla
Paty signalizují problémy v malé pánvi. Ta souvislost s křížem tam je stejně, jako s močovými cestami a žens. orgány. Možná je to reakce na rehabilitaci. Sdělte to tam. Pijte urologický čaj, omezte cukr i sůl ve stravě. Zábal z kostivalu, nebo aspoň kostivalový gel.
V těle všechno souvisí se vším. Neříkám nemoc, ale hlídat si tyto orgány, aby byly v kondici a nezatěžovat je. Ostatně i jiné vnitřní orgány ovlivňují příslušné úseky páteře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.