Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolí mě pata/paty, může to být z bot?

Od: pata odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám problémy se zádama a chodím na rehabilitace. Někdy minulý týden mě začala strašně bolet levá pata, je zajímavé že na stejné straně, jako mám veškeré problémy se zády. Mám zablokovanou L stranu zad. Nejdříve jsem si myslela, že to může být z bot, jelikož teď častěji chodím venku. Začala mě bolet víc a víc, takže si ji mažu Dolgitem a Liotonem. Asi teprve 3 dny, takže nečekám zázraky, ale vůbec to nepomáhá, naopak. Přijde mi, že ji mám i modroufialovou, to jsou asi vidět žíly. Včera jsem chodila v měkkých bačkorách, ale dnes už to nepomáhá a pata bolí hrozně i tak, i když je v naprostém klidu. Pomalu mě začíná bolet i pravá. Za necelý týden jdu k dr. Jak si mám do té doby ulevit? Může to být opravdu z bot? Děkuji moc za radu :)

doplněno 23.02.19 11:06:

PS.: nemám žádné nové boty, nikdy mě pata nebolela, nikdy jsem s tím problémy neměla

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Paty signalizují problémy v malé pánvi. Ta souvislost s křížem tam je stejně, jako s močovými cestami a žens. orgány. Možná je to reakce na rehabilitaci. Sdělte to tam. Pijte urologický čaj, omezte cukr i sůl ve stravě. Zábal z kostivalu, nebo aspoň kostivalový gel.

pata
hodnocení

Tím chcete říct, že je nějaký problém s močovým ústrojím nebo žens. org.?

liska5

V těle všechno souvisí se vším. Neříkám nemoc, ale hlídat si tyto orgány, aby byly v kondici a nezatěžovat je. Ostatně i jiné vnitřní orgány ovlivňují příslušné úseky páteře.

pata
hodnocení

Tohle mě celkem zajímá. Řekla byste mi o tom více? nebo pošlete nějaký odkaz? Mě trápí vlastně celá záda, ale L strana převážně, dále kříž a bedra, trochu lopatky a krční páteř. Budu moc ráda za více informací! :)

hodnocení

1x
Jestli tě to v noci budí, i když nohy přes den šetříš, tak mas velkou šanci, žes si pořídila patní ostruhy. Kup s ve zdravotních potřebách silikonové podpatěnky za stovku a Objednej se k ortopédovi. Poprvé ti napíše ultrazvuk na rehabilitacích ale to trvale zabere tak 40% pacientů. Ostatní pokračují na ozařování a další zákroky těžšího kalibru.

sss
hodnocení

0x

Bolely mě paty když jsem v práci dlouho stál,každodenně.Když jsem změnil zaměstnání bez dlouhého stání,bolet přestaly.Taky když jsou tvrdé podrážky.Chce to měkké podrážky,boty,vložky aby byl náraz na paty při chůzi co nejmenší

janagfr
hodnocení

0x

patní ostruha.měkké pohodlné boty,mazat francovkovým gelem.vygoogli si k ostruze více info.potýkám se s tím několik let,takže radím z praxe.podpatěnky mi nepomohly.kup si domů malý kosmetický ultrazvukový přístroj určený na pleť a ošetřuj to tím.zkus tejpy.spát s nohama nahoře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]