Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím si rady s reklamaci

Od: charger® odpovědí: 4 změna:
Ahoj
Potřeboval bych poradit s reklamaci na black comb . Nikdy jsem nic nereklamoval . Píšou tady : Místem pro uplatnění reklamace je sídlo Prodávajícího - RM Corporation s.r.o., (Reklamační oddělení), Oldřichovice 738, 739 61 Třinec, objednavky@blackcomb.cz nebo reklamace@rmcorporation.cz, tel: +420 552 302 510 nebo +420 776 333 233. Na této adrese Kupující může uplatnit reklamaci nebo stížnost obvyklou poštovní cestou, nikoliv osobně.
Takže ja tu věc musím do něčeho zabalit to mi daji na poště ze? A ted jde o to : mam tam napsat adresu : Oldrichovice 738,739 61 jméno : RM Corporation s.r.o a to v závorce mam taky napsat?
A jeste má se to poslat doporučené? A přiložit ktomu kopii z e-mailu o koupi asi taky ze? A kam mam napsat ze chci penize zpět. Chci odejít to je ta lhůta během 14 dnů od zakoupeni nejsem spokojený stim výrobkem . Jeste tohle mi poraďte prosím ať to mam správně nebo v kompletu mi napište jestli jsem to pochopil špatně jak to správně vše napsat díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

0x

Takže : boty, nebo co sis to koupil zabal, adresu napiš "RM Corporation s.r.o., (Reklamační oddělení), Oldřichovice 738, 739 61 Třinec", vytiskni si fakturu, kterou máš v mailu, přilož jí k botám a na jiný úpapír napiš toto : V souladu s §1829, odst.1) a) Zákona č.89/2012 (Občanský zákoník) tímto odstupuji od kupní smlouvy uzavřené dne ... prostřednictvím internetu a žádám o vrácení kupní ceny ve výši ... na účet číslo ... S pozdravem ...

Spotřebitel má při koupi zboží přes internet právo odstoupit od smlouvy ve lhůtě čtrnácti dnů. Lhůta běží ode dne převzetí zboží.

hodnocení

0x

@charger - ja tu věc musím do něčeho zabalit to mi daji na poště ze?
Nedají - prodají vám krabici. Ale když poprosíte v nějakém obchodě, dostanete ji i zadarmo.

Adresu " RM Corporation s.r.o., (Reklamační oddělení), Oldřichovice 738, 739 61 Třinec" napíšete podle obrázku - odesílatel-vy vlevo nahoře, adresát-firma vpravo dole, vyplníte podací lístek (ten je na poště k dispozici) a podáte u příslušného okénka. Ostatní vám už napsal @jezevec

Nevím si rady s reklamaci
hodnocení

Dekuju moc takže v pravo dole bude ten blackcomb a ja vlevo nahoře? Jo a mam to poslat doporučene? A dekuju moc :) hezky den

@charger - takže v pravo dole bude ten blackcom

Ne - vpravo dole bude RM Corporation... - tak, jak jsem vám to napsala, jen to musíte rozdělit do řádků.

Na nějaké "doporučeně" zapomeňte - stačí vám ten podací lístek, paní za přepážkou už si poradí. Nanejvýš se vás zeptá, jak to chcete poslat, tak klidně řekněte, že se v tom nevyznáte a necháte to na ní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]