Nejste přihlášen/a.
Ahoj, všiml jsem si, že mam zádech pod kůži v blízkosti lopatky malou nebolestivému tvrdou bouli. Nikdy jsem u lékaře s ničím podobným nebyl. Nevím na které oddělení v nemocnici s tím mám zajít, kožní či chirurgii? Nebo mám prvně navštívit svého obvodního a ten mě někam pošle?
Ještě jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nevi co by to tak mohlo být? Díky za odpovědi.
doplněno 22.02.19 17:05: Děkuji za odpovědi, ono to je na kůži neviditelné, je to hlobeji, jen hmatatelné, takže na kožní teda...
Ještě jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nevi co by to tak mohlo být? Díky za odpovědi.
doplněno 22.02.19 17:05: Děkuji za odpovědi, ono to je na kůži neviditelné, je to hlobeji, jen hmatatelné, takže na kožní teda...
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
maky®
0x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]