Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antibiotika močové cesty

Od: standa* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den Doktor mi podle výsledku odběru moče napsal antibiotika Cifloxinal. Beru již druhý den. V noci jsem byl 7krát čurat ve dne se stav nemění je to hodně často, Antibiotika mám předepsané na 10dnu. Kdy by mělo dojít ke zlepšení jsem nevyspaný atd. Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Stačí přečíst příbalový leták - "Léčba trvá obvykle 5 až 21 dnů, u závažných infekcí však může trvat déle."

farmaceutika.info/...

vladimir2
hodnocení

0x

Do tří dnů. Užívejte včas a pravidelně. Pokud lékař neurčí jinak, dobrat celé balení.

vladimir2

Můžete si dát jednu Plzeň a k antibiotikům koupit nějaká probiotika, užívat s odstupem dvou hodin od antibiotik. Ať ještě nedostanete průjem kvůli narušené flóře střev, což antibiotika způsobují.

jabraka*

Plzeň je zakázána.

JB

vladimir2

Zakázána kým?

111®
hodnocení

0x

mě to trvalo týden

hodnocení

0x

Váš zdravotní stav se zlepší, až antibiotika "zaberou". U každého je to jiná doba.

hodnocení

0x

Neuvádíte věk, v jistém věku je toto běžné.

petr8
hodnocení

Je mi 63 let muž. Beru ještě léky prestarium cordarone v poledne warfarin 5mg.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]