Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s nakupováním z eshopu SHEIN

Od: amndvese odpovědí: 2 změna:

Ahoj, chtěla bych se zeptat, už nějakou dobu prouzdám internetovým obchodem SHEIN. V informacích je napsané, že do ČR zasílá SHEIN zdarma nad 50$, jinak se platí poštovné cca 14$. Akorát i přes to, že můj nákup zasahuje nad 50$, píše mi to, že lze nakupovat pouze v USA. Nevím co mám udělat, aby se mi objevila možnost ČR. Prosím, nemáte s tím někdo zkušenost? Moc děkuji za odpoved

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud si zadáš ČR (v pravém horním rohu znak zeměkoule), tak se tam objeví: bezplatná doprava od 115,67 euro.

eur.shein.com/...

:(

Mě to pro CZ ukazuje free standard shipping od 43.9 € (což je zhruba těch 50$), free express shipping 88.77 €

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Shein

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]