Nejste přihlášen/a.
Zdravím, zajímalo by mě, zda mnou připravovaný cibulový sirup má stejné učinky jako raw cibulová šťáva používaná proti kašli.
Cibulový sirup dělám zhruba takto:
- oloupu cibuli (3 ks)
- rozmixuju v mixéru
- scedím přes plátno
- v hrnci začnu vařit s poměrně velkým množstvím cukru (cca 3/4 hrnku)
- po oddělení zákalu opět scedím přes plátno
- ještě chvíli povařím
Jedná se mi o fakt, zda se ty léčivé účinky varem nějak nezničí. Ale silice by to snad vydržet mohly, no ne?
jasně že var vše zničí.Není nad čerstvé.Otázka je,co šťáva z čerstvé cibule nepřevařené cibule udělá se žaludkem,když se to vypije.Já bych asi zdechnul.A spousta blbounů pije převařené sterilované džusy z ovoce z obchodů a ještě si myslí,co dělají pro své zdraví!Jen plní kapsu potravinářské mafii
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.