Nejste přihlášen/a.
Ideální projít si nějaké nabídky nízkonákladovek, typu Ryanair, Wizzair atd. případně si vytipovat přímou trasu a kdo do dané destinace létá, ale nejsem si jistý zrovna přímou linkou z Brna. Špatné není procházet si čas od času různé weby a aplikace zaměrující se na akční letenky, osobně sleduji třeba cestujlevně.com a aplikaci Nejrychlejší letenky. Ubytování potom používám Booking nebo Airbnb.
nejlepší si je najít hodně dopředu letenky, třeba již přes zmiňovaný ryanair a letet spíš z vídně protože z vídně je to nejlevnější z okolí čr
Ze zajímavosti jsem se podíval, co říká Google na ceny letenek Vídeň-Burgas. Nejnižší za 9700,-.
Brnu (viz jiný graf na stránce), se to ani nepřibližuje.
Nepsal jsem kdy, pouze cenu od, tak jaké nesmysly, ale větší šprým je ta vyfocená letenka za dvacet tisíc. To už je lepší si raději zaletět někam do Karibiku. Nicméně, pár let zpět jsem byl na přelomu srpnu a září v Bulharsku, teď už si nevybavuji s jakou společností jsem letěl, za letenky jsem dával kolem 1200,- za jeden směr i s odbaveným zavazadlem, s příručákem to tehdy vycházelo i pod tisíc. Stačí to trochu sledovat a vytipovat si nějakou akci, pokud chce člověk letět za rozumnou cenu.
Tazatel se ptal na léto, proto uvádět cenu pro duben je nesmysl.
Ceny mimo sezónu jsou někde úplně jinde.
Ceny na poslední chvíli jsou zase úplně o něčem jiném.
Kdo létá z Vídně do Burgasu, fakt netuším. Rakušáci to asi nebudou, Češi mají levnější Brno, západní Slováci Bratislavu a východní Slováci a Maďaři to snad mají rychleji autem (buď to překousnout přes Rumunsko a projet se třetím světem nebo klasika Séged-Niš-Sofie-Burgas)
Mě by spíše zajímalo, jak se dostane člověk z letiště v Burgasu do 70km vzdáleného Lozence. Nezjišťoval jsem, jestli z letiště jezdí pravidelné linky podél pobřeží. Budu se po tom muset podívat.
Jezdí taxíky, ale do Lozence by to určitě nevyšlo zrovna levně. My jezdíme do Primorska, s cestovkou, takže je vždycky u letiště připravený autobus do naší destinace. I do mnoha dalších. Protože pravidelně přilétáme večer, nedovedu si představit, jak někde hledám spojení na jih.
Napadlo mě oslovit delegátku, která pojede Vaším směrem a za nějaký bakšiš poprosit o svezení. Místa vždycky jsou.
Jinak po pobřeží jezdí takové dodávky, jakoby miniautobusky, pro 16 lidí, je to levné, ale využili jsme toho jen na kratší vzdálenosti. Z Primorska právě do Lozence nebo na druhou stranu do Sozopolu.
Linkové autobusy mezi Burgasem a Lozencem pravidelně jezdí. Dcera byla loni s rodinou právě v Lozenci, jeden den chtěli věnovat prohlídce Burgasu. Jeli tam i zpět autobusem a byl to pohodový výlet. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.