Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vkladní knížka - převod

Od: denise25 odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer, z vlastního účtu jsem si na vlastní vkladní knížku přes internetové bankovnictví George poslala 1000 Kč, když jsem tak surfovala po internetu o tom, jak se dá s vkladní knížkou operovat, padlo mi do oka, že se na ní nedají posílat peníze převodem (v nějaké debatě). Zatím se tam ty peníze nepřipsaly, jak dlouho takový převod trvá, když mi to podle George bylo umožněno z mého účtu na moji vkladní knížku? Děkuji předem za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zeptejte se na on-line chatu na Georgi, mám s nimi dobré zkušenosti. Vpravo dole máte možnost, nebo tam je telefon přímo na bankéře, nemusíte se nikam složitě dostávat, přes další tlačítka. Už jsem to využil několikrát.

hodnocení

0x

George nabízí takových věcí, které nejdou. Vychytávají mouchy v novém bankovnictví.

rora*
hodnocení

0x

Měla by ti přijít složenka, nebo nějaké potvrzení, se kterým a s tou knížkou půjdeš do spořky a peníze necháš připsat.

leventis

Prosím napište, jak to dopadlo s tim převodem na vkladni knížku? Mám ten stejný problŕm. Penize z účtu byli vloženy před 10 dny ale nepřišla ani složenka ani nějaké potvrzení od pošty o vkladu

leventis
hodnocení

0x
Prosím napište, jak to dopadlo s tim převodem na vkladni knížku? Mám ten stejný problém. Penize z účtu byli vloženy před 10 dny ale nepřišla ani složenka ani nějaké potvrzení od pošty o vkladu
denise25

Peníze se mi připsaly, nejsem si teď jistá, jestli to bylo kvůli tomu, že byl víkend, každopádně je mám připsané a žádná složenka mi nepřišla. Komunikovala jsem navíc ještě přímo s někým z České spořitelny na jejich webu, kde měli online poradenství nebo něco takového, a tam mi bylo řečeno, že se mi peníze připíšou až následující den nebo po víkendu, to už si přesněji nepamatuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]