Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vrátit boty z VOVA?

Od: kveta* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, koupila jsem si u VOVA boty, ale jsou mi malé. Na jakou adresu je mám poslat na výměnu?Dík Květa

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Chcete-li požádat o refundaci, přejděte na stránku Detaily objednávky, klikněte na tlačítko "Požadavek na vrácení peněz" a vyplňte všechny potřebné informace. Náš tým vaši žádost o vrácení peněz zpracuje co nejdříve po zadání požadavku.
Tady bych začal.

hodnocení

2x

Dobrý den. Na jejich stránkách mají toto:

Mohu si vyměnit položku?

Vova Support

Omlouváme se, že vaše položka neodpovídá vašim představám. Bohužel v současné době nenabízíme výměnu zboží. Můžeme vám pomoci vrátit zboží, pokud s ním nejste spokojeni. Další informace o našem reklamačním řádu naleznete na adrese www.vova.com/cs/return-policy.html

m123*
hodnocení

2x

Boty se vrátit nedají a ani vyměnit. Pokud je to vaše chyba máte smůlu, pokud vám poslali oni jinou velikost, tak si můžete zažádat o vrácení peněz. Taky už mám doma několikery boty co mi nejsou :(

hodnocení

2x
Pokud firma nemá vrácení jednoduše popsáno v obchodních podmínkách či faq, vždy je lepší tam zavolat a domluvit se.

kveta*
hodnocení

0x

Koupila jsem si u VOVA boty, dnes mi přišly, ale jsou mi malé. Na jakou adresu je mohu poslat k výměně?

váš mail ani číslo nás nezajímají, řešte to přes svůj uživatelský účet na vova, jak píšu v odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]