Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozvání na akci

Od: erik* odpovědí: 2 změna:
Jeden kamarád mě přes kamaráda s kterým pracuju pozval k sobě na party. Nevím proč mě nepozval přímo on sám, kontakt na mě má a občas si něco napíšeme ale většinou musím napsat první. Ani nevím přesně v kolik tam mám být a takový. Připadá mi vlezlý mu psát jako kdy kde když mě on sám ani osobne nepozval. Asi mě tam zas tolik nechce nebo jak si to mám vyložit

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

@erik - Nevím proč mě nepozval přímo on sám

Třeba proto, že je pro něj jednodušší říci: "Pepo, ty ho vidíš denně, tak mu to řekni," než si vzpomenout, že vám má napsat.

hodnocení

0x

Pokud na Vás má kontakt a nepozval Vás osobně, nedivím se, že z toho nemáte dobrý pocit. Nešla bych pokud by mě nepozval přímo ten dotyčný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]