Byla jsem vyřazená z evidence úřadu práce. Dala jsem si odvolání na Ministerstvo práce a sociálních věcí. Vyřešení mého případu je zdlouhavé a nevím,jak dopadne to odvolání. Mezitím než bude rozhodnuto,tak mi vyprší 6 měs.trest vyřazení z evidence. Mužů se po 6.měs znova zaregistrovat nebo musím počkat jak dopadne to odvolání z ministerstva práce a sociálních věcí? Je třeba doložit z pojišťovny doklady o zaplacení všech poplatků OBZP? Nepracocala jsem ani nepodnikala nikde. Po celou dobu žila z úspor a dědictví. Budou chtít zápočtový list i když jsem nepracovala?
Zaevidovat se můžete den po uplynutí zmíněných 6 měsíců. Doklady o úhradě zdravotního pojištění dobře uchovejte (pro ÚP je potřebovat nebudete) pro případné prokázání úhrady v budoucnu. Potvrzení o zaměstnání předložte to, které máte z posledního zaměstnání (z toho, po kterém jste se zaregistrovala minule).
jitkaaaa
Jo muzete se normalne po 6mesicích zaregistrovat. Tech 6 mesicu si holt musite platiti zdravotni to je povinny.Socialni neni ale je to do duchodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.