Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme rodinnou restauraci a před lety nám nějaká firma vytvořila stránky a facebook. Potřebovali bychom poradit, jak facebookovou stránku zrušit, abychom si mohli vytvořit jinou, do které můžeme vkládat příspěvky.
Děkuji za radu.
Hana vondráková
Restaurace u sokola divišov
Paní Vondráková,
pokračujte příště prosím v původní otázce, nezakládejte ke stejnému problému novou otázku. Pro odpovídající je jednodušší, mají-li všechny informace na jednom místě. (Aslepoň pro mne to platí.)
Já mám na Facebooku jenom profil, stránku tam žádnou nespravuji, takže s tím nemám zkušenosti.
Máte-li na Facebooku osobní profil, zkuste si po přihlášení stránku, k jejííž správě nemáte přístup, otevřít. Měla by tam být možnost stránku nahlásit Facebooku, který by Vám měl dát na výběr z několika možností. Mohla by tam být i možnost oznámit, že je to Vaše stránka (že Vám ji někdo "přebral"), nebo sdělit, že jste ztratila přístupové údaje.
Ale nejjednodušší by bylo sehnat toho, kdo Vám tu stránku na FB vytvořil, a nějak se s ním dohodnout.
O kterou stránku jde? Máte (předal Vám ten, kdo stránku vytvořil) přihlašovací údaje a změnili jste si poté heslo?
Nápověda: Firemní stránky n/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.