Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Radary v obcích

Od: rodic odpovědí: 8 změna:

Slyšeli jste, že by někdo dostal pokutu pokud překročil v obci rychlost a měli tam radar typu světelná tabule, která ukazuje rychlost a nad ní je kamera?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Ne, neslyšel jsem to.

18.02.19 21:08
hodnocení

2x

Též ne.

gum
hodnocení

2x

Některé tyto radary čtou i SPZ a napíší to dospodu.

Ale i ty jsou pouze informační.

hodnocení

1x
Dnes ve zprávách - někdo vyhodil do vzduchu radar trhavinou :) Údajně byl na zakázku, (tak asi jako všechny) na začátku obce, kde i za malé překročení rychlosti chodily pokuty. Ty ale ten správce posílal se sedmimesicnim zpožděním a jedna paní jich tak nasbirala 15 najednou po tisicovce, i když rychlost překročila jen mírně, žádná tolerance rychlosti.

Ono je otázkou, co je mírně. Ona tam měla v průměru 10 - 12km +. Netvrdím, že také tak nejezdím, ale, kdyby mě sejmuli, tak ani neceknu a zaplatím.

Mírně znamená 51-53 a tak podobně. Byl to radar údajně na zakázku za účelem zisku.
Teď jsem si to pouštěl znovu na netu. Byl to Varnsdorf. 113 000 pokud za 9 měsíců. Radar na zakázku pro spřátelenou firmu. Stál 350 tisíc a dělala to firma, která nikdy radary nemontovala. Na začátku obce hned u cedule někde v lese. Firma dostávala z každé pokuty 300kc, tak si to spočítejte, kolik je to denně, tak se vydělává!

hodnocení

0x
Taky o tom nevím. Nicméně jeden můj kolega dělával na přestupcích. Říkal, že měšťáci byli schopni je neustále zavalovat přestupky typu 51, 52km/h. Prý to stejně končilo v koši, měšťákům říkali, ať tyto drobnosti neřeší a stejně příště zas dodali štos pirátů s 51km/h...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]