Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brýle sjíždí z nosu

Od: smoulinka odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,
všichni přítomní kteří nosí brýle už asi ví, na co se chci zeptat. Mám plastové obruby bez takových těch paciček a dost se mi posouvají směrem dolu po nose. V optice už mi je za ušima ohýbali. Bohužel už to víc nejde, tlačily by mě. Nemáte nějaké tipy, co se dá s tímhle dělat?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Brýle bez pacek musí sedět naorosto přesně na nose iž při výběru v obchodě. Nejdou moc upravovat a něco lepit je vždy nouzovka.

hodnocení

1x

Jesti vám to nebude vadit, navlékněte na packy gumičku (podobně, jako se dává šňůrka na zavěšení) a veďte zezadu kolem hlavy. Těsnost/napnutí si musíte vyzkoušet.

Mám vyzkoušeno při plavání a drží.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, příště si vybrat obroučky, které mají nosníky. Nyní jen přihnutí konců nožiček více za ucho nebo přihnutí celých nožiček více k hlavě (k sobě). Ano, bude to trochu tlačit, ale to vydržíte. Zdravím!

hodnocení

1x

To se mi občas taky stává, dojděte si do Optiky a tam vám to trochu upraví, trochu to utáhnout, nikdy jsem za to nic neplatila.

hodnocení

1x

Stříknout na nos trochu laku na vlasy. :)

To ale neodstraní příčinu, která je jednoduchá: špatný výběr brýlí.

hodnocení

1x

Co něco takového?V Číně to maji za pár haléřů optikaradlicka.cz/...

hodnocení

1x

Pokud jde o sklouzávání po nose dolů (širší oblouk a užší nos) vystříhnout z tenkého silkonu dva pásečky a nalepit vteřinovým lepidlem na boky nosního oblouku brýlí (případně z jiných brýlí s nosními pacičkami tyto sejmout a odstranit z nich příchytky).

ecila
hodnocení

0x
Nalepovací silikonová sedýlka.
Normálně se šroubují nebo nasunují na pacičky na nose, ale dají se koupit i nalepovací na plastové brýle.

111®
hodnocení

0x

když brýle sjíždí z nosu nedrží správně za ušima, nehte si natvarovat straničky za ušima

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]