Nejste přihlášen/a.
Ahoj, hledám seriál asi kolem roku 95 vysílaný čt někdy v létě v dopoledních hodinách, trval asi do půl hodiny. Byl jsem malý kluk, nic si z toho skoro nepamatuju, některé díly jsem vůbec neviděl. Tuším to byl kanadský, ale nejsem si jistý. Bylo to o klukovi co skončil v komatu a on v tom komatu nějak putoval po krajině a byly tam samé děti. Nějaký nejstarší, kterému bylo 15 bydlel snad v nějaké pevnosti a ty děti šly za ním a nakonec se kluk nějak z toho komatu probudil, jeho otec ho na konci navštívil oknem a asi to byl nějaký agent, všichni si asi mysleli, že je mrtvý... tak moc toho není, nějak se nudím, dlouhodobě marodím a ten seriál asi nikde neseženu, jen by mně zajímalo jak to tam vlastně všecko bylo, protože si matně pamatuju i sny co jsem tehdy míval o bloudění a tak a občas se mi i po těch letech zdá o něké kukuřici a traktoru co v tom seriálu byly... a to než sem začal sledovat pak horory, to bylo tóčo
No, tak pokud si vzpomenete na něco, tak dejte vědět, dík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.