Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,co si myslíte o fleku na noze na přiložené fotce? Může jít o borelku,když mě nic nekouslo,teď v zimě?Mám ho druhý den,co o něm vím a dost svědí,4,5cm,nezvětšuje se. Druhá varianta by mohla být plíseň. Díky moc za reakce, jestli vás napadne co by to mohlo být.
Jestli zvažujete jen tyto dvě varianty, tak borelka né. Tam ten flek vypadá jinak. A mne nesvědil, spíš hřál. Plísňové fleky často svědí. Svědit ale může i ekzém jiného původu.Třeba kontaktní s nějakou látkou... Ať je to cokoliv, koupejte v růžovém hypermangánu. Pokud nejste alergický/á na včely, potírejte propolisem nebo olejíčkem s E vitaminem. Třeba propíchnout tu červenou kuličku/kapsli.. Vynechte ve stravě cukr, prostě všechny sladkosti i sladké nápoje. Někomu svědčí omezit mléčné výrobky. Místo větrejte, nejlépe ho osviťte sluníčkem. Místo myjte jen vodou, sprcháče dráždí. Mějte svůj ručník. Pokud flek poroste nebo budou přibývat další, tak ke kožnímu. Nemáte problém s cukrem? Kůži prospívá Zn a B komplex.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.