Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Puchýř?

Od: puch3 odpovědí: 3 změna:
Ahoj,
mám takový problém, že na pravé noze se mi asi měsíc tvoří takové malé puchýřky jsou tuhé . Léčil jsem to nějakým roztokem na bradavice počkal jsem až se loupe kůže a začalo z toho vytékát čirá tekutina.
Mazal jsem to mastí zinkovou, teď zkouším canesten měl jsem to na pravé noze v levé části tam to zcela vymizelo ale teď to mám zase v pravé části.
Můžete mě poradit co to může být? Jak se toho co nejdříve zbavit. Bradavice to nejsou, nemá to žádné kořeny.
Nosil jsem doposud obuv společenskou tak jsem si říkal, že to můžou být otlačeniny. Teď nosím už sportovní, vycházkovou obuv, pohodlnou. Přikládám foto
Děkuji Vám za rady.
doplněno 16.02.19 11:45: Satam: čekací doba u dermatologa je minimálně měsíc

Puchýř?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Co takhle opustit náhodnou samoléčbu a obrátit se na odborníka - kožního lékaře?

doplněno 16.02.19 11:48:

@puch3: Cituji: "na pravé noze se mi asi měsíc tvoří takové malé puchýřky".

No vidíš, už jsi mohl být na řadě;)

hodnocení

2x

Já nechci být válečný štváč, ale tohle jsem zažila a viděla několikrát. Většinou se tohle vyrazí i na dlaních. Je to autoimunitní onemocnění, pustulozni psoriaza. Mrcha jedna! Hrozně ráda bych se mýlila, ale přesně takhle vypadají pustulky = puchýřky.

ramf
hodnocení

0x

Mžná plosku zdobí mykóza

- octová voda - oplachy a Canespor vis: ulekare.cz/... Vhodná je změna obuvi za více prodyšnou. V případě onemocnění nohou a nehtů jsou nutné časté desinfekce obuvi, oplachy postižených míst a větrání nohou.

Nebo to je něco jiného. Každopádně se to může pěkně vléci, i za pomoci dermatologa.*zmateny*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]