Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s močákem

Od: el odpovědí: 8 změna:
Je mi 16 a mám pořád nutkání chodit na záchod a přitom nic moc nevyčůrám, mam nějak ten močák cvičit? A nebo za tím je nějaká příčina?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Jistě, že je za tím nějaká příčina. Tu sdělí lékař po vyšetření.

doplněno 15.02.19 17:41:

@Olinl > jako prevence u zdravého člověka budiž (je každého věc, za co chce utrácet peníze.) Ale v počátku obtíží to chce navštívit lékaře > tam už prevence nestačí a pokud by se někdo spolehnul na "brusinky", mohl by se jeho problém "pořádně rozjet".

iz*

Brusinky a urologický čaj jsou jen podpůrné. Zdravému neuškodí, ale nemoc nevyléčí.

olinl

..no je to spíš prevence na začátku obtíží (brusinky,uročaj), ale nejpravděpodobněji budou antibiotika a návštěva doktora v tomhle případě je nejlepší řešení, může tam být něco dalšího..

Jestli nemáš řezavku a horečku, ještě můžeš zkusit Urinal akut, je to silný výtažek z brusinek. Ale jakmile se přidá horečka, třasavka a řezavka, jsou potřeba antibiotika a to co nejdříve, než se to rozjede.

hodnocení

2x

Žádné cvičení močáku a experimenty nepomohou pokud je to zánět močových cest. Chce to návštěvu lékaře. A to co nejdříve. Vhodné léčivo doporučí lékař. Nezanedbejte to, je to opravdu potom hodně bolestivé a nepříjemné.

olinl
hodnocení

0x

Můžeš zkusit brusinkový nebo urologický čaj, ale osobně být tebou, zašel bych ke své dětské doktorce, ta by měla mít větší přehled a znalosti, co se vše v těle děje i s možnými budoucími následky. Pravděpodobně dostaneš antibiotika. Můžeš mít zánět ledvin, případně ledvinové kameny, případně tě ještě doktorka pošle na sono (ultrazvuk-bezbolestné). Tipuji na zánět, teď s ním hodně lidí marodí.

111®
hodnocení

0x

můžeš mít zánět prostaty a to chce doktora dřív než přestaneš čůrat úplně

dacia
hodnocení

0x
Měl jsem to samé a pil jsem čaje a žádné bublinkové vody. Maximálně šťávu s čistou vodou. Pak vždycky po týdnech jsem vymočil něco černo-žlutýho. Myslím že to byly kamínky. A pak mi už to dalo pokoj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]