Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč platíme tak moc

Od: svatoslav odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, kdo poradí nejlevnější tarif s SMS za 1,- Kč? Ne paušál, ne smlouva... Vím, že takto to má snad jedině tarif "Výhodných 200" u BLESK mobilu, jinak na trhu u nás (se zřejmě nejdražším voláním i daty - viz dnešní článek "Proč platíme tak moc?" v nejmenovaném bulvárním tisku) najít nic výhodnějšího nelze... 200,- Kč za měsíc, víc nejsem ochoten platit. Rád bych minimum volání a maximum sms, data nepoužívám...

Je ještě něco lepšího než "Výhodných 200"? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

svatpluk
hodnocení

4x

Vážený pane,

nejlépe uděláte,když svůj mobilní telefon odevzdáte k ekologické likvidaci v nejbližším sběrném dvoře a tím získáte nejvýhodnější tarif, jaký lze na českém trhu sehnat. Pro komunikaci s přáteli budete používat tzv. e - maily.

s úctou

Svatopluk

hodnocení

0x

Zazní tak 2x za týden.

Nikdo vás nenutí nabídnutou službu za 200,- používat. Můžete být bez této služby a používat třeba zdarma Messenger...

Pokud prostě potřebujete být v kontaktu přes SMS, musíte počítat s platbou za službu.

Existují paušály, kdy sms nebo volání je zdarma - to může být třeba paušál za 350,-Kč - to je ale nad váš limit.

hodnocení

0x
Určitě je něco lepšího.
Platím dohromady za tři mobily měsíčně kolem 300.
Každej má pět čísel na který jsou SMS zdarma a volání asi za deset halířů. Na ostatní čísla kolem koruny. Nepamatuji si to přesně. Nejdražší jsou vlastně data. Ale je to na smlouvu. Proč nechceš smlouvu?

@jenyku - něco takového měl tuším brácha, ale byla to limitovaná edice smluv-simek. Je to ještě někde dnes aktuální?

Já mám doma 3 tarify "Odepiš" po 49,-, jenže tam jsou sms levné jen do sítě vodafone.

hodnocení

0x
Já mám s rodinou kaktus. 2x měsíčně dávají bonus 100% navíc. Při dobití od 200 navíc volání do vlastní sítě na měsíc zdarma. Takže dobiju vždy s bonusem a ten využiju na internet, balíčky volání či sms.

norisabatatyov
hodnocení

0x

,taková náhodička ten blesk...tojsi tlampač?kaktus je lepší:data,net,sekundové kroky hovoru:,dobíječka=2xkredit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]