Nejste přihlášen/a.
mi nechce dělat?
Nic se mi nchce dělat. Vůbec nic, ani věci co mám rád.
Začalo tím, že se mi začala protivit jedna moje hodně oblíbená multiplayerová hra. Hrál jsem ji celkem často a taky sledoval různé youtubery jak ji hrají, ale najednou jsem v ní jakoby ztratil zájem. Už párkrát se mi ta hra zprotivila, ale hned jsem si k ní zájem zase našel. Mohlo to být asi tím, že jsem si koupil v poslední době předmět, který jsem chtěl mít skoro už od začátku hraní, nebo tím, že ti youtubeři tu hru začali brát příliš sportovně a mě sport právě vůbec nebaví. Když se ale nad tím zamyslím, tak je ve hře ještě spousta jiných předmětů, které vážně chci získat, takže nevím, jestli jde o skutečnou ztrátu zájmu o hru. Abych popsal svoje pocity, začal jsem cítit, jakoby ta hra byla v ledu, zmražená, a pocituji mírný tlak a bolest hlavy, a od té doby tohle cítím u všeho. Nic mě nebaví. Ve všem co začnu dělat hned ztratím zájem, i když začnu hrát jinou hru. Je to asi tím, že ty věci dělám jen proto, že chci dělat něco jiného, než hrát tu hru. Možná je to kvůli tomu, že jsem byl na té hře trochu závislý a mám pocit, že mě všechno zase začne bavit až mě znovu začne bavit ta hra. Pořád ji chi hrát a chci abych ji chtěl hrát, protože ta hra je, dalo by se říct, dělaná přímo pro mě. Nemyslím si že tyhle pocity nějak souvisí s depresí, protože se cítím celkem dobře, i když mám nějaké problémy. Na internet jsem četl, že bych relaxovat a třeba si číst, ale to je pro mě celkem težké, když se mi neche nic dělat.
mrkni se do svého dotazu, co jsi vlastně doposud dělal. Já ti řeknu co. Nic. Sedíš, ležíš, věčně hraješ hry, až ti z toho začne hrabat. Hry se ti časem pochopitelně zprotiví a tím se ti zprotiví celý svět, protože ty vlastně nic jiného neznáš.
Vezi balon a jdi hrát fotbal. Ale někde v reálu. Ne hru FIFA v režimu multiplayer.
Nám tu postavili malé vybavené hřiště s umělým povrchem, kolem řada paneláků a za ty dva roky jsem tam neviděla nikoho něco hrát. Pryč jsou doby, kdy jsme do tmy čutali na pláccích, otloukali zdi školkama, na švihadlech zkoušeli dvojšvihy a hráli na schovku. Bohužel. Tyhle děcka hnijou nudou, brzy budou mít civilizační nemoci. Tohle musí od malička řídit rodiče, jenže...co si budem říkat.
Váš věk, prosím? Ať se lépe radí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.