Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holka dělá vše, co jsem měl kdysi rád

Od: tlustejpoho odpovědí: 11 změna:
Já to trochu zrychlim, nevím, jak jste vy tady zvyklý, ale já se snažím být co nejstručnější...
Jde o to, že jedna holka, se kterou se znám dva roky, mi před měsícem a půl dala "kopačky" ...no jako nechodili jsme spolu, bylo to vždy tak, že jednou jsem já chtěl ji, jednou zas ona mě, jednou zas oba dva chtěli toho druhého, ale nemohli jsme sobě vyhovět, jednou zas to bylo tak, že jsme měli to "mrtvé" období.
No, ale po tom, co mi dala kopačky, jsem si všiml, že se začíná jaksi zajímat o věci, které jsem kdysi měl rád já, třeba hudbu. Proč si myslíte, že to tak dělá? Vím to skrz sociální sítě. Já ji stále mám rád a strašně mě to mrzí, co se mezi námi stalo, kontaktovat ji bohužel nemůžu, protože mě má všude blokleho, včetně telefonního čísla, ale stále ji stalkuju přes falešný účet. Proč to tak dělá? Nechybín ji?
Jinak vím, že to teď vypadá jak příspěvek nějakého malého nedospělého kluka. Píšu opravdu pokud možno co nejstručněji a navíc je to můj styl psaní, když píšu rychle, tak mě omluvte :D

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, tím sledováním "bejvalky" se jen zdržujete a užíráte. Nemyslím si, že to dělá pro Vás, ale je jen ovlivněna tím, co jste ji ukázal v minulosti, resp. až nyní ji to začalo také zajímat. Už ji nechte být a zbytečně se tím netrapte. Zdravím!

liska5
hodnocení

5x

Ukázal jsi jí nějaké obzory. Díky Tobě si našla koníčka. Nic víc v tom nehledej. Jak to zpívá Lenka Filipová. Kvůli lásce k horolezci se překonala a na ty hory s ním jezdila. Pak se rozešli, on už s horama skončil, vozí se s jinou v auťáku, ale jí ta láska k horám zůstala. Krásná písnička. Název jsem líná hledat. Až na vrcholky hor, jsme vyšli ty a já...

hodnocení

2x

Nehledej v tom víc než to, že to co jsi dělal (poslouchal atd) ji zaujalo a teď se tomu věnuje. Nejlépe co nejrychleji zapomenout a přestat přemýšlet, co by kdyby. To neni dobrá cesta.

A na stalking se vážně vykašli. To snad není hodno normálního člověka.

hafi
hodnocení

2x

Taky stručně: ten vztah byl stejně k ničemu a nyní jí už vůbec nechybíte. Zkuste ji už nesledovat a snázeji tak na ni zapomenout. Třeba si to ani nezaslouží, abyste se o ni zajímal.

hodnocení

1x

@tlustejpoho - Proč si myslíte, že to tak dělá?

Asi proto, že ji to baví, ne?

To, že se jí líbí totéž, co vám, je méně podstatný ukazatel jejího zájmu o vás, než kompletní vymazání vás z jejího života.

figurek*
hodnocení

1x

No tak pravda, já nejsem holka, ale měl jsem tři dospívající dcery a dobrý sluch. I přes zavřené dveře jsem slyšel o čem se ty holky baví a věřte, že občas jsem měl chuť jít a některého toho jejich miláčka profackovat. Zkuste uhodnout proč.

Odtud moje odpověď : Hudbu neposlouchá kvůli vám. Proč by měla? Nechybíte jí a ke stalkování se raději nepřiznávejte. To už by byl mezi vámi definitivní konec.

hodnocení

0x

Nepovídej, že když sis dívku neuměl ani získat, ani udržet, děláš takové věci?! Když se s tebou rozešla, ty teď nemáš nic jiného na práci, než ji šmírovat? Šmíruješ, ikdyž to nazýváš vzletněji "stalkuješ". To jsi opravdu takový magor, že lezeš do soukromí někumu, kdo o tebe nestojí a navíc, dala ti to dost jasně najevo. Rozešla se s tebou, nemluví s tebou, zablokovala si tě všude kde mohla. To nemáš svůj život, své cíle?! To je hodně smutné! *bum*Přestaň s tím!

iz*
hodnocení

0x

Záliby se (nejen) s věkem mění a hudbu má ráda spousta lidí. Proč si myslíte, že by se dívka, která o Vás nestojí (až tak, že Vás všude zablokovala), začala o hudbu zajímat kvůli Vám?

S tím sledováním přestaňte!

asd1
hodnocení

0x

Evidentně jí zajímá ta hudba atd. a tebe má na háku. Dá se předpokládat, že o šmíráka zájem mít nebude už vůbec, takže pokud už šmírovat tak neslídit po netu, ale zeptat se na ní někoho ze společných známých "jak se má, bla bla"

hgds
hodnocení

0x
Popravdě si těžko představit větší nezájem než když si tě ta holka úplně všude zablokovala. Jak víc může ještě ukázat, že nemá zájem? Mě už fakt nic legalniho nenapadá. O hudbu se zajímá 99 % lidí, nevím, co v tom vidíš za znamení, ale žádné v tom není. Žádná holka nechce, aby ji bejvalej přítel (nebo skoro přítel) stalkoval. Je to naprosto odpuzující.

hodnocení

0x

Může si dělat co chce, poslouchat co chce a Vám do toho vůbec nic není. Nechybíte jí ani Vy, ani to Vaše slídění a šmírování. Jako velký a dospělý chlap se určitě nechováte, když máte potřebu sledovat někoho, kdo Vám dal kopačky a nechce s Vámi být v kontaktu. Zamyslete se nad svým chováním a žijte si svůj život. Nedělejte druhým co nechcete, aby dělali oni Vám!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]