Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer , chtěla bych se zeptat, jestli lze reklamovat spodní prádlo (podprsenka) zakoupené ve značkovém kamenném obchodě, kde prodavačka poradila s velikostí výrobku a doporučila i po vyzkoušení kupujícího. Doma po prvnim dni nošení nevyhovuje, je velice těsná a nepohodlná .
Děkuji všem za odpovědi.
Vyprala jsem ji, ale stejně je těsná. Poradili mi, abych si koupila na obvod nástavec ( na zapínání ) je to lepší.
Představte si, že ten obchod je váš, jste majitelkou. Výrobci jste podprsenku zaplatila. Vezmete použité prádlo od nespokojeného zákazníka zpět? A co s ním uděláte? Prodáte použité prádlo? Vyperete ho a ve slevě prodáte? Komu? Kdo ho koupí?
Nerýpu, jen by mě opravdu zajímal váš pohled.
Dako, neblázni! Přesvědčila tě na blbou podprdu? Fakt? Držela ti pistol u spánku? Skutečně?
Ano, samozřejmě to chápu, ale paní prodavačka mě přeměřovala, podprsenku jsem zkoušela a řekla jsem ji, že mě škrtí, viděla mě v ní a řekla, že je to správná velikost, přesvědčila mě, abych větší nevolila.
No tak, babko
Já jsem ji prostě uvěřila, někdy se člověk dá ukecat. A když máš podprdu na sobě 2 minuty při zkoušení, je jiné, než když ji máš pak na sobě celý den.
Reklamace není možná.
Každá i ta nejkvalitnější podprsenka mi časem povolí a já jsem nesvá. Kupuji si podprsenku o 5 cm menší obvod, namočím do dosti teplé vody, neždímám, a roztáhnu na ramínko přizpůsobené své velikosti. Nechám odkapávat a přirozeně schnout. Podprda povolí a já tak hned při prvním nošení netrpím jak ve svěrací kazajce.![]()
Chlape, není možná vždy reklamace. Tohle není žádná skrytá vada, která se musí přezkoumat "odborníky". Klasická výměna kus za kus.
Samozřejmě, tohle není reklamace. Ale obecně lze reklamovat cokoli a kdykoli, i to spodní prádlo. Podstatný je důvod.![]()
Co tím chtěl básník říci? Že hlavní je důvod? Ano, v tomto případě je to špatná velikost a to není důvod k reklamaci. Asi máte jiné zkušenosti, také vám některé střihy nesednou?![]()
Jo, důvod, ten se dá najít vždycky. To je fakt.
Já si tudle koupila lahvinku a najednou koukám, že je prázdná. Taky důvod, no ne?
(tazatelce se omlouvám za poznámku "mimo")
sice podprsenky nenosím
...ale všude v každém krámu je naspané, že "spodní prádlo z hygienických důvodů nevyměňujeme" stejně tak se ani nezkouší v kabinkách...takže sifon ![]()
O reklamaci by se dalo uvažovat pouze u nenošeného prádla ale už vůbec ne u vypraného prádla.Bohužel.Ten nádstavec je dobrá volba,bývá kratší i delší.
Ve většině obchodech se spodní prádlo z hygienických důvodů nevyměňuje ani reklamace se neuznávají.Navíc zde se jedná né o vadu zboží ale o koupi špatné velikosti. Zákazník si věc vyzkoušel a koupil.Navíc ho nějakou dobu nosil,vypral a teď chce reklamovat.Jako obchodník bych v tomto případě nevyhověla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.