Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer , chtěla bych se zeptat, jestli lze reklamovat spodní prádlo (podprsenka) zakoupené ve značkovém kamenném obchodě, kde prodavačka poradila s velikostí výrobku a doporučila i po vyzkoušení kupujícího. Doma po prvnim dni nošení nevyhovuje, je velice těsná a nepohodlná .
Děkuji všem za odpovědi. Vyprala jsem ji, ale stejně je těsná. Poradili mi, abych si koupila na obvod nástavec ( na zapínání ) je to lepší.
Představte si, že ten obchod je váš, jste majitelkou. Výrobci jste podprsenku zaplatila. Vezmete použité prádlo od nespokojeného zákazníka zpět? A co s ním uděláte? Prodáte použité prádlo? Vyperete ho a ve slevě prodáte? Komu? Kdo ho koupí? Nerýpu, jen by mě opravdu zajímal váš pohled.
Dako, neblázni! Přesvědčila tě na blbou podprdu? Fakt? Držela ti pistol u spánku? Skutečně?
Ano, samozřejmě to chápu, ale paní prodavačka mě přeměřovala, podprsenku jsem zkoušela a řekla jsem ji, že mě škrtí, viděla mě v ní a řekla, že je to správná velikost, přesvědčila mě, abych větší nevolila.
No tak, babko Já jsem ji prostě uvěřila, někdy se člověk dá ukecat. A když máš podprdu na sobě 2 minuty při zkoušení, je jiné, než když ji máš pak na sobě celý den.
Reklamace není možná.
Každá i ta nejkvalitnější podprsenka mi časem povolí a já jsem nesvá. Kupuji si podprsenku o 5 cm menší obvod, namočím do dosti teplé vody, neždímám, a roztáhnu na ramínko přizpůsobené své velikosti. Nechám odkapávat a přirozeně schnout. Podprda povolí a já tak hned při prvním nošení netrpím jak ve svěrací kazajce.
Chlape, není možná vždy reklamace. Tohle není žádná skrytá vada, která se musí přezkoumat "odborníky". Klasická výměna kus za kus.
Samozřejmě, tohle není reklamace. Ale obecně lze reklamovat cokoli a kdykoli, i to spodní prádlo. Podstatný je důvod.
Co tím chtěl básník říci? Že hlavní je důvod? Ano, v tomto případě je to špatná velikost a to není důvod k reklamaci. Asi máte jiné zkušenosti, také vám některé střihy nesednou?
Jo, důvod, ten se dá najít vždycky. To je fakt.
Já si tudle koupila lahvinku a najednou koukám, že je prázdná. Taky důvod, no ne?
(tazatelce se omlouvám za poznámku "mimo")
sice podprsenky nenosím...ale všude v každém krámu je naspané, že "spodní prádlo z hygienických důvodů nevyměňujeme" stejně tak se ani nezkouší v kabinkách...takže sifon
O reklamaci by se dalo uvažovat pouze u nenošeného prádla ale už vůbec ne u vypraného prádla.Bohužel.Ten nádstavec je dobrá volba,bývá kratší i delší.
Ve většině obchodech se spodní prádlo z hygienických důvodů nevyměňuje ani reklamace se neuznávají.Navíc zde se jedná né o vadu zboží ale o koupi špatné velikosti. Zákazník si věc vyzkoušel a koupil.Navíc ho nějakou dobu nosil,vypral a teď chce reklamovat.Jako obchodník bych v tomto případě nevyhověla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.